Goede prijs en snelle levering!

Ik ben superblij met mijn vegan Dr Martens!

Ik was niet tevreden van mijn gemaakte keuze qua kleur sneakers Floris van Bommel. Na vriendelijk telefonisch contact, schoenen terug kunnen sturen op basis van de vereiste voorwaarden. Ik had de schoenen al 14 dagen in huis en betaald. Inmiddels andere kleur Florisjes (maat 45) ontvangen waar ik heel blij mee ben! Team Shuz bedankt

Praktische webshop

in coronalockdown fijn winkelen bij Shuz, snelle levering en snelle verwerking bij retour. Ik kijk ernaar uit om in de winkel te shoppen

Snelle levering en informatie over de levering

Snelle levering en informatie over de levering

Fast service, Fabulous Goods!

Fast service, Fabulous Goods!

Perfect !

Voor de eerste keer schoenen besteld en een super goede en snelle service gehad! Ook met retourneren. Toen ik mijn nieuwe paar (toch een maatje groter) ontving zat er een hand geschreven briefje bij. :) Zo leuk!!

Zeer tevreden.

Makkelijk zoeken, goede en duidelijke omschrijving van het artikel en snelle levering. En dan ook nog blij met bestelde. Top!!

Supersnel geleverd en mooi ingepakt!

Voor mijn vriend in de Sale, Santoni schoenen gekocht. Het was de volgende dag in huis! De schoenen zaten zelfs ieder apart verpakt in de schoenenzak! Puntjes op de i. Chapeau!

Topservice

Goede website, snelle levering en uitstekende service

De ervaring was goed, de riem te kort!?

De riem was te kort, vind een maat s/m onduidelijk. Beter denk ik het aantal cm te vermelden, zoals ook bij andere winkels. Verder wel content over de afwikkeling.

Perfect en snel geleverd!

Uitstekend!

Goede kwaliteit waren de laarzen, snelle en goede levering!

Super snelle levering

Heldere website en super snelle levering

Supersnelle levering!

Snelle en goede levering van mijn mooie laarzen. Erg blij met Shuz!!!

Alles helemaal goed gegaan! Super!

Al vaker bij Shuz besteld, en altijd is het prima verlopen, ook nu weer! Aanrader!

Mooie schoenen en snel geleverd, vooral nu

Ik heb al vaker besteld bij Shuz, mijn ervaring is zeer goed in al die jaren. Normaal gesproken koop ik mijn schoenen in de winkel, ik wil ze ook zien. Ik koop altijd van Bommel , zij hebben halve maten. Maat 43,5 is perfect voor mij. Schoenen gaan ook jaren mee. Groeten, Frank.

Altijd een goede ervaring

Bijna al mijn zomer, herfst, winter en voorjaarsschoenen komen van Shuz. Altijd mooie schoenen en goede service. Met vriendelijke groet, Jolanda van Sluis Kwadijk

Uitstekende ervaring, snelle en kwalitatief goede kevering

Uitstekende ervaring, snelle levering en kwalitatief goede levering

SHUZ is echt goed!

Prima service, zeker online. Aanrader, shoppen maar bij SHUZ!

Wat een gemak dat online winkelen bij Shuz

Je bestelde goederen komen in een keurige, stevige doos. De retour papieren zitten er keurig bij. Appeltje eitje dus. Het komt wel eens voor dat je eerst online moet aangeven wat retourneert. Dan dien je zelf een etiket te printen. Pfffff veel gedoe. Dat proces heeft Shuz allemaal goed op een rijtje voor de klant! Ik zeg chapeau. Oh ja, en je geld wordt ook snel terug gestort. Niet onbelangrijk. Heb nu een mooie leren tas in de uitverkoop en een paar prachtige enkel laarsjes. Bij dezen een warm compliment voor Shuz

Snelle en goede service

Paar schoenen in 2 maten besteld maar de pasvorm was niet goed. Schoenen retour met een bijgeleverd retour label en binnen een paar dagen was het geld teruggestort.

Wat ik bestelde was precies wat ik wilde. Ook de service en snel.

snelle levering en gave laarzen, top!

Voor het eerst laarzen bij Shuz besteld en zeer tevreden over de service, snelle levering, mogelijkheid om achteraf te betalen en natuurlijk de laarzen zelf! Tot de volgende keer :-)

Keurige bediening en erg snel

De schoenen waren snel en keurig bezorgd. Het merk (Lilian) kende ik en de laarsjes heb ik nu in 2 kleuren .Lopen erg fijn!!

Mooie schoenen voor een nette prijs!!

Duidelijke site, goede aanbiedingen en snelle levering, dat is wat je wil bij het online bestellen. ps. de schoenen zitten heerlijk!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk