Ik ben superblij met mijn vegan Dr Martens!
Ik was niet tevreden van mijn gemaakte keuze qua kleur sneakers Floris van Bommel. Na vriendelijk telefonisch contact, schoenen terug kunnen sturen op basis van de vereiste voorwaarden. Ik had de schoenen al 14 dagen in huis en betaald. Inmiddels andere kleur Florisjes (maat 45) ontvangen waar ik heel blij mee ben! Team Shuz bedankt
in coronalockdown fijn winkelen bij Shuz, snelle levering en snelle verwerking bij retour. Ik kijk ernaar uit om in de winkel te shoppen
Snelle levering en informatie over de levering
Fast service, Fabulous Goods!
Dear Vanessa, I'm very glad to hear that you are so excited about our service! Best wishes, Anne-mei SHUZ
Voor de eerste keer schoenen besteld en een super goede en snelle service gehad! Ook met retourneren. Toen ik mijn nieuwe paar (toch een maatje groter) ontving zat er een hand geschreven briefje bij. :) Zo leuk!!
Beste Suzanne, Heel fijn om te horen dat jouw nieuwe paar zo snel hebt ontvangen. Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe toppers! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Makkelijk zoeken, goede en duidelijke omschrijving van het artikel en snelle levering. En dan ook nog blij met bestelde. Top!!
Beste Gonnie, Wat goed dat alles zo vlot verliep. Ik wens je veel plezier van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Voor mijn vriend in de Sale, Santoni schoenen gekocht. Het was de volgende dag in huis! De schoenen zaten zelfs ieder apart verpakt in de schoenenzak! Puntjes op de i. Chapeau!
Goede website, snelle levering en uitstekende service
Beste Saskia, Wat fijn dat onze service top was! Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
De riem was te kort, vind een maat s/m onduidelijk. Beter denk ik het aantal cm te vermelden, zoals ook bij andere winkels. Verder wel content over de afwikkeling.
Beste Julia, Wat vervelend dat de riem te kort was. Bedankt voor de tip en we gaan kijken wat we hieraan kunnen doen. Hopelijk kan je nu genieten van de riem in de goede maat! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Perfect en snel geleverd!
Goede kwaliteit waren de laarzen, snelle en goede levering!
Beste Meike, Wat fijn dat de laarzen je zo goed bevallen! Nog veel plezier van je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Heldere website en super snelle levering
Beste Petra, Wat fijn om te horen! Veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Snelle en goede levering van mijn mooie laarzen. Erg blij met Shuz!!!
Beste Hélène, Gelukkig heb jij jouw nieuwe laarzen goed ontvangen. Veel plezier van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Al vaker bij Shuz besteld, en altijd is het prima verlopen, ook nu weer! Aanrader!
Beste Wim, Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Hopelijk blijf je nog voor een lange tijd een vaste klant van ons. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ik heb al vaker besteld bij Shuz, mijn ervaring is zeer goed in al die jaren. Normaal gesproken koop ik mijn schoenen in de winkel, ik wil ze ook zien. Ik koop altijd van Bommel , zij hebben halve maten. Maat 43,5 is perfect voor mij. Schoenen gaan ook jaren mee. Groeten, Frank.
Beste Frank, Wij hopen eveneens dat de winkels snel weer open mogen. Wel heel fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over onze producten! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Bijna al mijn zomer, herfst, winter en voorjaarsschoenen komen van Shuz. Altijd mooie schoenen en goede service. Met vriendelijke groet, Jolanda van Sluis Kwadijk
Beste Jolanda, Altijd leuk om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen. Geniet vooral van al je aankopen van SHUZ! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Uitstekende ervaring, snelle levering en kwalitatief goede levering
Beste Anna, Wat fijn om te horen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Prima service, zeker online. Aanrader, shoppen maar bij SHUZ!
Beste Coen, Heel prettig om te horen dat het online shoppen je goed bevalt. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Je bestelde goederen komen in een keurige, stevige doos. De retour papieren zitten er keurig bij. Appeltje eitje dus. Het komt wel eens voor dat je eerst online moet aangeven wat retourneert. Dan dien je zelf een etiket te printen. Pfffff veel gedoe. Dat proces heeft Shuz allemaal goed op een rijtje voor de klant! Ik zeg chapeau. Oh ja, en je geld wordt ook snel terug gestort. Niet onbelangrijk. Heb nu een mooie leren tas in de uitverkoop en een paar prachtige enkel laarsjes. Bij dezen een warm compliment voor Shuz
Beste Linda, Heel fijn om te horen dat jouw SHUZ ervaring zo top is! Ik wens je veel plezier met je nieuwe tas en prachtige enkellaarsjes. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Paar schoenen in 2 maten besteld maar de pasvorm was niet goed. Schoenen retour met een bijgeleverd retour label en binnen een paar dagen was het geld teruggestort.
Beste Ruud, Wat jammer dat de schoenen niet goed zaten. Wel heel fijn dat het bedrag zo snel is teruggestort. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Wat ik bestelde was precies wat ik wilde. Ook de service en snel.
Beste Maudy, Wat fijn! Heel veel plezier van je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Voor het eerst laarzen bij Shuz besteld en zeer tevreden over de service, snelle levering, mogelijkheid om achteraf te betalen en natuurlijk de laarzen zelf! Tot de volgende keer :-)
Beste Chantal, Altijd fijn om te horen dat we een nieuwe vaste klant erbij hebben! Voor nu veel plezier met je aankoop en hopelijk weer tot snel. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
De schoenen waren snel en keurig bezorgd. Het merk (Lilian) kende ik en de laarsjes heb ik nu in 2 kleuren .Lopen erg fijn!!
Beste Ine, Wat fijn dat het merk Lilian je zo goed bevalt. Ik wens je veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Duidelijke site, goede aanbiedingen en snelle levering, dat is wat je wil bij het online bestellen. ps. de schoenen zitten heerlijk!
Beste Henk Franken, Heel fijn dat het online winkelen zo goed is bevallen. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ