Ik heb deze winkel online ontdekt en is meteen mijn favoriete schoenen winkel! Prachtige collectie, mooie merken en voor mij als “shoe addict” de hemel! Lang leve online shoppen! Super blij met mijn Miss Behave “Romy” laarsjes!
Beste Letty, Ja de Romy laarsjes zijn echt toppers! Bedankt voor deze leuke reactie en veel plezier met je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ruim assortiment aan mooie merken.
Beste Philip, Bedankt voor je reactie. Altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Al vaker schoenen besteld. Altijd prima service, ruim aanbod! (Ben Floris-fan! Ligt misschien aan mijn kleinzoon van 4 die ook Floris heet :-) ) Ik tracht ook mijn vrouw te overtuigen via Shuz te komen maar zij twijfelt steeds!
Beste Joris, Bedankt voor deze leuke reactie! Ik wens je veel plezier met je nieuwe schoenen en wie weet zien wij jou en je vrouw binnenkort in 1 van onze winkels. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Snel geleverd. Leuke aanbiedingen en mooie collectie.
Beste Froukje, Bedankt voor je reactie! Ik wens je veel plezier met je nieuwe aankoop, Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Perfect en snelle levering. Voor herhaling vatbaar
Beste Lien Lien, Wat fijn dat alles zo vlot is verlopen! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Shabbies besteld. Product zoals verwacht, zelfs nog mooier, en supersnel geleverd. Erg tevreden dus .
Beste Y, Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen dat de Shabbies je zo goed bevallen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Niet alleen was ik zeer tevreden met de - ondanks alle coronadrukte - snelle bezorging van mijn schoenen, ook de afhandeling nadat ik een paar moest terug sturen was top. De verpakking is heel praktisch en ook voor retourzending bruikbaar; niet oude doos weggooien en weer opnieuw inpakken dus. Daarbij zag ik heel snel mijn betaling weer teruggestort op mijn rekening. Ik koop zelden online; het is niet mijn ding, maar in dit geval ben ik helemaal tevreden.
Beste Paula, Wat fijn dat onze online service je zo goed is bevallen. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe schoenen en hopelijk weer tot snel in 1 van onze winkels! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mooie producten van verschillende merken. Bestelling wordt snel geleverd. Tijdens de sale aantrekkelijke prijzen. Ik ga zeker nog een keer bestellen.
Beste Peter, Bedankt voor je reactie. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aankoop en hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ik vond het een prettige ervaring om in deze tijd mijn aankoop te doen via de webshop! De verzending ging ook super snel! Kortom ik raad iedereen aan een online bestelling te plaatsen in deze gekke tijd!
Beste Mabel, Wat fijn dat het online winkelen zo goed is bevallen. Ik hoop dat de volgende keer wel weer in 1 van onze filialen kan, maar voor nu ben je online van harte welkom! Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
SHUZ heeft een prettige website en een prachtige, ruime collectie. Verzenden was niet gratis, zoals bij veel andere online winkels, maar de scherpe prijs maakte dat weer goed! Al met al zeer tevreden.
Beste Martin, Bedankt voor deze leuke reactie. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aankoop en hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ik weet mijn schoenmaat en op de website van Shuz staat ook de breedtemaat vermeld. Dat is super. Ik heb 43 G+. Als ik daarop filter, dan is de keuze beperkt, maar ze passen allemaal.
Beste Cor, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat het online winkelen je zo goed bevalt! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
De schoenen en laarzen zijn met hun doos in speciale buitendozen zeer praktisch verpakt en beschermd. Retourneren indien gewenst is een makkie. Alle artikelen zien er netjes uit, en mogen zelfs 100 dagen op zicht. Alle tijd om er kleding bij te kopen en thuis tegelijk te passen in deze Coronatijd.
Beste Marjolein, Wat fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Neem vooral lekker de tijd om je nieuwe schoenen te matchen met je kleding voor de perfecte outfits! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mooie en goede kwaliteit schoenen. Verzending kan beter; een keer geen ontvangst bevestiging van de winkel gekregen waardoor onnodig lang moeten wachten. En nu laatste keer in januari geen tweede bevestiging van levering gehad; deze werd in 2 delen geleverd, waar ik al Rekening mee hield.
Mooie schoenen voor goede prijs/kwaliteit verhouding
Beste Trudy, Wat fijn om te horen! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
2 paar sneakers besteld, daags na elkaar ontvangen ivm verzending uit verschillende winkels.
Beste Nancy, Bedankt voor je reactie. Ik wens je veel plezier met je 2 nieuwe sneaker paren! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
De sneakers van ViaVai die ik al een tijdje wilde hebben, waren bij Shuz leuk afgeprijsd (bij andere aanbieders was dit niet zo). Ik kreeg ze netjes verpakt bezorgd (bezorging door de pakketdienst duurde wel wat langer) en kon achteraf betalen. Wel zo fijn als je een aanbieder nog niet zo goed kent. Zal er zeker vaker op de site kijken en bestellen.
Beste Tammy, Wat zijn dan de sneaker van VIA VAI je zo goed bevallen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe schoenen en hopelijk weer tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Zoals je van Shuz mag verwachten wordt een paar nette herenschoenen verstuurt en verpakt op een dito manier. Blij dat ik een paar mooie schoenen rijker ben.
Beste Johan, Bedankt voor je leuke reactie! Ik wens je veel plezier met je mooie nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Onze ervaring is altijd goed. Bestellen gaat makkelijk en hebben we vragen dan wordt daar direct op ingegaan. Met de laarzen ben ik helemaal blij! Deze zaten keurig verpakt in de doos en werden op tijd geleverd.
Beste Gerlinda, Wat fijn om te horen dat alles altijd goed verloopt! Ik wens je veel plezier met je nieuwe laarzen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Snelle service, super laarsjes...zoals omschreven. Ben er heel blij mee!
Beste Sylvia, Was fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen! Ik wens je veel plezier met je nieuwe laarsjes. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
3paar schoenen besteld voor een photoshoot. 1 paar kwam op tijd. De andere 2 paar een week later. PostNL werd als de schuldige aangewezen. ? Shuz heeft toch voor de samenwerking met PostNL gekozen? Als je weet dat PostNL ‘al weken problemen heeft’ , is het niet handig om geen alternatief te zoeken en daarmee teleurstellingen van klanten te voorkomen. De belofte van bezorgen binnen 2 dagen wordt niet nagekomen. Dag vertrouwen Wat jammer!
Beste Rob, Bedankt voor jou review. We kunnen zien dat uw bestelling er inderdaad langer over heeft gedaan om geleverd te worden dan normaal gesproken. Op 9 Januari is de bestelling geplaatst en de eerst volgende werkdag verzonden met PostNL. Een select aantal Depot van PostNL kampte destijds met vertragingen. Hierdoor heeft uw bestelling er 5 werkdagen over gedaan om af geleverd te worden. Onze excuses voor de opgelopen vertraging. Met vriendelijk groet, SHUZ
Altijd de laatste schoenen mode. Super kwaliteit schoenen en ik ga zekers van het voorjaar en of zomerschoenen bij SHUZ kopen. En om niet te vergeten perfecte service.
Beste Edith, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over SHUZ. We zien je graag weer terug om nieuwe schoenen te scoren voor het voorjaar! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Prima service en snel geleverd. Ook zeer netjes verpakt in een stevige doos.
Beste Rene, Bedankt voor je reactie. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Voordat mijn bestelling binnen was, kwam deze voorbij met een aanbieding. Nadat ik een mailtje had gestuurd over de korting kreeg ik deze alsnog. Helemaal Top!
Beste Petra, Wat fijn om te horen dat dit zo goed is geregeld. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Prachtige laarzen ontvangen. Snel bezorgd. Echte shuz service en kwaliteit.
Beste Liesbeth, Bedankt voor je reactie. Ik wens je veel plezier met je nieuwe laarzen en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Goede service, website duidelijk. Makkelijk te bestellen, vlotte en correcte levering. Bestelde schoenen, precies zoals op de website.
Beste Dayenne, Wat fijn dat je online bestelling zo goed is gegaan. Ik wens je veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ