Super mooie en fijne winkel

Ik heb deze winkel online ontdekt en is meteen mijn favoriete schoenen winkel! Prachtige collectie, mooie merken en voor mij als “shoe addict” de hemel! Lang leve online shoppen! Super blij met mijn Miss Behave “Romy” laarsjes!

Mooi en ruim assortiment. Uitstekende en snelle service

Ruim assortiment aan mooie merken.

Prima prijzen, prima service, grote keuze

Al vaker schoenen besteld. Altijd prima service, ruim aanbod! (Ben Floris-fan! Ligt misschien aan mijn kleinzoon van 4 die ook Floris heet :-) ) Ik tracht ook mijn vrouw te overtuigen via Shuz te komen maar zij twijfelt steeds!

Snel geleverd. Leuke aanbiedingen en mooie collectie.

Perfect en snelle levering. Voor herhaling vatbaar

Klasse

Shabbies besteld. Product zoals verwacht, zelfs nog mooier, en supersnel geleverd. Erg tevreden dus .

Snel bezorgd en even snel geld teruggestort

Niet alleen was ik zeer tevreden met de - ondanks alle coronadrukte - snelle bezorging van mijn schoenen, ook de afhandeling nadat ik een paar moest terug sturen was top. De verpakking is heel praktisch en ook voor retourzending bruikbaar; niet oude doos weggooien en weer opnieuw inpakken dus. Daarbij zag ik heel snel mijn betaling weer teruggestort op mijn rekening. Ik koop zelden online; het is niet mijn ding, maar in dit geval ben ik helemaal tevreden.

Snelle service, breed assortiment, goede prijzen (vooral tijdens de sale).

Mooie producten van verschillende merken. Bestelling wordt snel geleverd. Tijdens de sale aantrekkelijke prijzen. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

SUPER blij met mijn prachtige laarzen!

Ik vond het een prettige ervaring om in deze tijd mijn aankoop te doen via de webshop! De verzending ging ook super snel! Kortom ik raad iedereen aan een online bestelling te plaatsen in deze gekke tijd!

De verzendkosten waard

SHUZ heeft een prettige website en een prachtige, ruime collectie. Verzenden was niet gratis, zoals bij veel andere online winkels, maar de scherpe prijs maakte dat weer goed! Al met al zeer tevreden.

Schoenen kopen was nog nooit zo gemakkelijk

Ik weet mijn schoenmaat en op de website van Shuz staat ook de breedtemaat vermeld. Dat is super. Ik heb 43 G+. Als ik daarop filter, dan is de keuze beperkt, maar ze passen allemaal.

Snelle en keurige verpakking

De schoenen en laarzen zijn met hun doos in speciale buitendozen zeer praktisch verpakt en beschermd. Retourneren indien gewenst is een makkie. Alle artikelen zien er netjes uit, en mogen zelfs 100 dagen op zicht. Alle tijd om er kleding bij te kopen en thuis tegelijk te passen in deze Coronatijd.

Mooie schoenen, verzending kan beter

Mooie en goede kwaliteit schoenen. Verzending kan beter; een keer geen ontvangst bevestiging van de winkel gekregen waardoor onnodig lang moeten wachten. En nu laatste keer in januari geen tweede bevestiging van levering gehad; deze werd in 2 delen geleverd, waar ik al Rekening mee hield.

Mooie schoenen voor goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima service, snelle levering

2 paar sneakers besteld, daags na elkaar ontvangen ivm verzending uit verschillende winkels.

Mooie aanbieding van de schoenen die ik al zo graag wilde hebben!

De sneakers van ViaVai die ik al een tijdje wilde hebben, waren bij Shuz leuk afgeprijsd (bij andere aanbieders was dit niet zo). Ik kreeg ze netjes verpakt bezorgd (bezorging door de pakketdienst duurde wel wat langer) en kon achteraf betalen. Wel zo fijn als je een aanbieder nog niet zo goed kent. Zal er zeker vaker op de site kijken en bestellen.

Vlotte en nette levering van top schoenen

Zoals je van Shuz mag verwachten wordt een paar nette herenschoenen verstuurt en verpakt op een dito manier. Blij dat ik een paar mooie schoenen rijker ben.

Bestellen en afwerken zoals beloofd.

Onze ervaring is altijd goed. Bestellen gaat makkelijk en hebben we vragen dan wordt daar direct op ingegaan. Met de laarzen ben ik helemaal blij! Deze zaten keurig verpakt in de doos en werden op tijd geleverd.

Snelle service, super laarsjes...zoals omschreven. Ben er heel blij mee!

Gemiste kans

3paar schoenen besteld voor een photoshoot. 1 paar kwam op tijd. De andere 2 paar een week later. PostNL werd als de schuldige aangewezen. ? Shuz heeft toch voor de samenwerking met PostNL gekozen? Als je weet dat PostNL ‘al weken problemen heeft’ , is het niet handig om geen alternatief te zoeken en daarmee teleurstellingen van klanten te voorkomen. De belofte van bezorgen binnen 2 dagen wordt niet nagekomen. Dag vertrouwen Wat jammer!

Te gekke winkel en snelle levering.

Altijd de laatste schoenen mode. Super kwaliteit schoenen en ik ga zekers van het voorjaar en of zomerschoenen bij SHUZ kopen. En om niet te vergeten perfecte service.

Prima service en snel geleverd!

Prima service en snel geleverd. Ook zeer netjes verpakt in een stevige doos.

Goed, fijne service

Voordat mijn bestelling binnen was, kwam deze voorbij met een aanbieding. Nadat ik een mailtje had gestuurd over de korting kreeg ik deze alsnog. Helemaal Top!

Zoals altijd bij shuz top service

Prachtige laarzen ontvangen. Snel bezorgd. Echte shuz service en kwaliteit.

Goede service, website duidelijk. Makkelijk te bestellen, vlotte en correcte levering. Bestelde schoenen, precies zoals op de website.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk