Snelle bezorging!!

Snelle bezorging, schoenen precies zoals op de foto en je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeer positief en goede ervaring. Zou er zo weer bestellen!

Geen gedoe én prachtige laarsjes.

Dit was de eerste keer dat ik laarsjes kocht, online. Ik ga het liefst naar de winkel maar in deze tijd gaat dat niet. Het ging om laarsjes waar ik al weken op zat te azen...... haha. Ik heb ze besteld midden in de drukste tijd van het jaar. Eind december, dus feestdagen en Corona. Nadat ik ze had besteld, kreeg ik direct een mail over de aankoop en vooral ook over waar mijn pakketje zich bevond. Hierdoor voelde het toch wel een beetje persoonlijk. Ze kwamen op tijd en zijn Prachtig.

Snel, goede kwaliteit en heel zorgvuldig verpakt!

Zullen zeker vaker iets bestellen.

Super mooie sneakers voor een super prijs.

Snelle levertijd en netjes verpakt met een persoonlijke noot.

Snelle levering, goeie prijzen Mooie merken

Helemaal blij met mijn aankoop!

Goede service en goede levering. alles duidelijk gecommuniceerd! Zeker een aanrader om iets te bestellen!

Alles verliep soepel en snelle verzending!

Ik was al een tijd op zoek naar bepaalde laarzen maar elke keer was de schacht te wijd voor mij. Bij Shuz heb ik precies gevonden waar ik naar op zoek was!

Easy winkelen en fantastische service

Twee mooie paren gekocht, een paar in de verkeerde maat maar de retour zending was super goed geregeld en binnen een dag mijn geld weer retour. Erg goede online ervaring en ook snel antwoord op vragen. Ik weet al waar ik mijn volgende online aankoop voor schoenen ga doen

Dr martens white jadon

Got my pair of dr. Martens jadon at a very good price. Delivery was fast and smooth.

Mooi product; scherpe prijs

Wist precies wat ik wilde. Bij Shuz scherpe prijs. Net geen 10 want leertijd was net te lang (3 dagen).

Top website en bij levering zat er een persoonlijk geschreven memo bij. Erg attent.

Top website met een persoonlijke tintje, waar vind je dat nog.

Correcte deal

Prima schoenen voor een goede prijs

Netjes, binnen enkele dagen de schoenen ontvangen.

Uiteraard mis ik de vakkundige kennis van de medewerkers, maar de online bestelling was zeer snel binnen en de schoenen zaten als pantoffels! Ook mn dochter was in haar nopjes met haar nieuwe schoenen! Bedankt!

Great customer services!

Easy return and fast money back system! Last but not least, they have great deals compare to other web stores. Highly recommended!!!

Topservice !

Shuz is sinds jaren mijn trouwe leverancier van kwaliteitsschoenen elke keer opnieuw leveren ze een topservice. Keep up the good work!

Mooie aanbiedingen, Snelle levering. Helaas een paar Schoenen retour gestuurd, maar ook dat is snel afgehandeld. En geld weer keurig op onze rekening gestort. kortom een tevreden klant.

Besteld en snel binnen!

Al twee paar laarzen besteld en beide kwamen snel binnen, zelf in de drukke tijd rond Kerst.

Zeer goed geholpen

Er was wat gedoe en vertraging met de bezorging maar goed op de hoogte gehouden en makkelijk alles kunnen regelen. Goede verpakking en gebruiksvriendelijk retour beleid.

Netjes op tijd en mooie sloffen

Blij met mijn warme dames sloffen, staat weer garant voor vele uren “sloffen”

Mooie laarzen en snelle levering

Mijn bestelling was zorgvuldig verpakt en snel afgeleverd, zoals ik gewend ben. Hartelijke groet, Jolanda

Webshop is niet zo fijn als de winkel!

1e bestelling 1paar schoenen geannuleerd, 1paar verkeerd ontvangen. Ik dacht kan gebeuren en bestel ze nog een keer. Weer een verkeerd paar ontvangen. Gemaild om te vragen hoe het zit met de verzendkosten en of ze de juiste schoenen nog hebben gezien ik 2x de verkeerde heb ontvangen. Heb alleen antwoord gekregen op de verzendkosten, jammer dat ik geen volledig antwoord heb gekregen. De winkels van Shuz zijn zo fijn, hopelijk mogen ze weer snel open! Dan kan dit geklungel bespaard blijven :)

Mooie laarzen

Mooie laarzen , snel geleverd ondanks lockdown en kerstdrukte.

De omschrijving die bij de schoenen staat klopt volledig met de schoenen die ik thuis heb ontvangen. De schoenen waren keurig verpakt en netjes verzonden.

Ik kreeg mijn dr Marten heel snel, en de prijs was top!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk