Snel geleverd ondanks feestdagen en covid

Drie paar prachtige Magnanni’s besteld. Snel geleverd ondanks de feestdagen en COVID. Schoenen werden keurig ingepakt geleverd en zitten uitstekend. Heel blij met mijn aankopen. Sijs heeft er een klant bij.

mooie schoen, zoals op site

op tijd geleverd. past. kwaliteit. snel weer bestellen!

Alles was tip-top in orde

Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde en ik ben er heel tevreden mee :) Het pakketje was snel verzonden en was precies zoals het omschreven stond op de site. Er zit ook een retourlabel bij, dus als er toch iets niet bevalt is het heel makkelijk terug te zenden in de originele doos van Shuz. Eigenlijk is alles kortom gewoon heel netjes en is er niks wat ‘mis’ is.

zeer klantvriendelijk

Vanwege lockdown en enkele vragen rondom online bestelling telefonisch contact gezocht met Shuz in Amersfoort. Een uiterst vriendelijke werkneemster heeft mij adequaat en geduldig geholpen en op prettig manier van advies voorzien.

Duidelijke communicatie en keurig geleverd. Blij met mijn zoveelste paar Magnanni’s. Super fijne schoenen.

Alles geheel naar verwachting

De schoenen werden netjes en snel geleverd. Alles helemaal in orde!

Super geregeld !

Snelle levering! Netjes geregeld!

Prima.

Goede service, goede communicatie en supereenvoudig om in een voorkomend geval te retourneren. Heb al de nodige schoenen bij SHUZ gekocht en kan het iedereen aanraden.

Goede services icm mooie schoenen

Winkel alkmaar goed bereikbaar. Website overzichtelijk incl goed werkende filters. Enig punt met opbouwende kritiek was de performance vd wedsite ten tijden van de sale. Luxe probleem blijkbaar erg in trek geweest

Voor elk wat wils!

Altijd de mooiste en hipste collecties, en een prima service voor zeer nette prijzen! Wederom erg blij met m'n nieuwe paar nubikks.

Mooie kwaliteit laarsjes, snelle levering

De laarsjes zijn precies zoals op de foto. Maat valt perfect. Mooie kwaliteit! Snel geleverd dus super tevreden.

Excellent

Ondanks drukke kerstperiode, toch snel mijn bestelde laarsjes in huis.

Alles perfect verlopen,levering keurig zoals afgesproken

Zeer goede producten en zeer goede verzending. Ik ben ontzettend blij met mijn 2 paar nieuwe schoenen en weet jullie in de toekomst wederom te vinden. Mijn vriendin heeft ook zojuist besteld!

Kwaliteit en afhandeling super

Meerdere maten per schoen besteld. Retourneren geen enkel probleem. Zelfs retour sticker is bijgevoegd. Bestelling in top conditie en snel geleverd. Kan ik iedereen aanbevelen. Mijn zaak in de toekomst. Ga zo verder

Zeer positieve ervaring

Ik heb een paar keer bij Shuz besteld en de levering wordt steeds heel correct en snel uitgevoerd. Ook een zeer vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden.

perfect

Snelle levering. netjes verpakt. Super aanbiedingen.

Fijne shop ervaring

Makkelijke site, snelle levering. Het enige minpuntje zijn de verzendkosten.

I’m walking on sunshine met mijn Shuz shoes e

Mooie kwalitatieve schoenen, ben zelf gek op de Magnanni schoenen...en die hebben ze bij Shuz. Ik wordt daar vrolijk van....Gemakkelijk besteld en zo in huis. Nu weg met de corona en dansen maar...

Hoge kwaliteit en top service

Ik koop al jaren mijn schoenen en zelfs slippers bij Shuz. Altijd zeer tevreden geweest ook als ik een klacht had werd ik meer dan prima geholpen! Mijn Havana slippers gingen na een jaar kapot en ik kreeg gewoon nieuwe. Ook met advies over je schoenen onderhouden ben ik zeer tevreden en de collectie is heel uitgebreid. Online bestellen gaat ook prima en de acties die jullie hebben zijn top! Kortom: een 10 met een griffel!

Uitstekend!!

Snelle en goeie service...meer heb je niet nodig !

Snelle levering, alles in orde, prima kwaliteit

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Duidelijke site, snelle levering en goed verpakt.

Op de site is direct duidelijk welke maten beschikbaar zijn, levertijd klopt. De berichtgeving rondom verzending is ook duidelijk. Goed verpakt. Kortom goede ervaring!

Voor mijn zoontje schoenen besteld. Snel besteld, snel binnen, blij zoontje, helemaal super!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk