Goede, snelle levering en service. Goed maatadvies op duidelijke website.

Makkelijke website met goede omschrijving. Correcte manier van informatie over levering.

Snelle levering prima producten

Altijd goed

Prima levering zeer tevreden

De schoenen zijn precies zoals ik verwacht had. De verzending was zoals voorspeld. Kortom gister heb ik nog een paar schoenen besteld!

Goeie en snelle service!

Ruim aanbod en een goeie en snelle service

veel keus, snelle levering

Voor het eerst online schoenen besteld, alles voldoet aan de verwachting. Veel keus, leuke korting zeker een aanrader

Ideaal om op afstand schoenen te kopen

Perfecte topmerken èn zeker prijsgunstig. Snel antwoord bij vragen. En gratis retour is ideaal om meerdere schoenen te passen nu winkels helaas dicht zijn.

Steeds correcte en snelle service: gewoon top!

Al vaak schoenen gekocht, steeds een zeer snelle levering zelfs bij de sale! Tevens opruiling mogelijk met een zeer snelle afhandeling en terugbetaling. Een plezier om online te stoppen bij 'Shuz!

Super tevreden over snelle levering

Ben heel blij met m’n nieuwe laarsjes. Koop mijn schoenen alleen maar bij Shuz, omdat die altijd goed zitten en daarom online durf te bestellen. Levering ging snel en netjes.

Heldere zoek filters, goede presentatie en snelle levering volgens afspraak

Zie titel

Snelle en prima service

Prima en zeker voor herhaling vatbaar

No more winterblues, happy with my new Shuz!

Prachtige zwarte enkellaarsjes besteld, en na levering bleken ze nog mooier dan op het plaatje! Happy!

Altijd prettige ervaringen met schoenen aanschaffen

Koop al een paar jaar on line schoenen van hetzelfde merk Cycleur de Luxe. Onlangs het 4e paar aangeschaft omdat ze perfect passen ondanks de steunzolen die ik gebruik. Ze zijn prima geprijsd en modieus/sportief, en gaan jaren mee. Soms haal ik ze af in de winkel dan kan ik ze even passen. Zeer tevreden over de snelheid van afleveren! Voor mij alleen schoenen van Shuz!

Persoonlijke aandacht

Mooie schoenen, snelle levering en persoonlijke aandacht (briefje in de schoenendoos).

Keurig en correct en snel

En met een persoonlijke noot

snelle nette levering

Leuke web-schoenenwinkel mooie merken veel keus. Snelle levering keurig verpakt.

Stijlvol

Het is altijd weer een heerlijke beleving de collectie schoenen, tassen en accessoires te bekijken en af en toe aan te schaffen.

Snel, correct en conform afspraak

Mijn bestelde schoenen voldoen aan mijn verwachtingen en werden snel en op tijd afgeleverd, ondanks de hectische omstandigheden rond kerst en oud en nieuw

Snelle verzending, mooie schoenen!

Zeer blij met mijn bestelling, fijn dat de schoenen zo snel zijn verzonden.

Mooie producten en snel geleverd

Super blij met mijn pertini schoenen en ze zijn ondanks de drukte bij postnl snel geleverd

Snelle levering en enorm aanbod

Mooie schoenen gekocht, snelle levering uit het enorme aanbod van SHUZ. Ik kom terug.

Gewoon goed

Site is overzichtelijk en schoenen werden snel geleverd

Levering was vrij snel.

Service is super. Als er wat is wordt het goed opgelost!

Super service!

Prima service, mooie schoenen en op tijd geleverd

Via Shuz schoenen gekocht. Goedkoopste op internet die ik kon vinden. Goed advies over de schoenmaat. Snelle levering en schoenen zitten perfect.

Hele mooie site met prachtige schoenen!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk