Altijd goede service en vriendelijk personeel

Ik koop regelmatig schoenen bij Shuz. Zowel in Haarlem, Beverwijk en Alkmaar word ik altijd ontzettend goed geholpen. Daarnaast kom ik er ook graag omdat ze altijd de laatste mode aan schoenen in huis hebben en mooie kortingen hebben aan het einde van ieder seizoen. Vaak wordt er aan mij gevraagd waar ik m’n schoenen vandaag heb.. ik beveel Shuz regelmatig aan!

Laarzen, sneakers en schoenen om van te zoenen!

Smaakvol breed assortiment van topkwaliteit aangeboden in een prettige winkelsfeer. Vast en deskundig vriendelijk personeel in Alkmaar!

Altijd mooie schoenen en snel geleverd!

Altijd mooie schoenen en snel geleverd! Fijne winkel en nu tijden de Corona een fijne Internetshop.

Prachtige schoenen van m’n lievelingsmerk met korting

Winterschoenen van m’n favoriete merk met 20 procent korting. Keurig afgeleverd op de beloofde datum. Ik ben er heeeeeel erg blij mee.

perfect

na 10 jaar met mijn oude van bommel nu nieuwe en ewelijk ze zitten perfect

Prima, perfect, snel.

Snelle bevestiging, goed te volgen, snel bezorgd.

Zit heerlijk!

Prachtige kwaliteit schoen. Ze zitten heerlijk en ondanks de hak voelen ze als sloffen. Ik heb wel het idee dat ze wat smaller vallen.

Maripé laarzen besteld. Een week later waren ze goedkoper. Ik heb toen een mailtje gestuurd. Dit is netjes afgehandeld. Het sale bedrag is verrekend.

Shuz heeft een zeer goede servicegedachte

Schuz heeft altijd een paar passende schoenen in de aanbieding

Happy customer

Overzichtelijke site, goede service en snelle betrouwbare levering.

Fantastische schoenen en service

Precies wat ik hoopte toen ik online deze schoenen kocht. Snelle levering en keurige verpakking.

SHUZ is in een woord TOP !!!!!

Ik was op zoek naar PME sneakers en kwam zodoende terecht bij SHUZ. Een prachtige overzichtelijke site met een zeer uitgebreid aanbod aan schoenen van alom bekende merken voor groot en klein. Ik wist wat ik graag wilde en met een tweetal klikken had ik de beoogde Sneakers op mijn scherm staan. Alle details van de sneakers zijn prachtig middels een 3d fotoreportage vastgelegd evenals een uitgebreide omschrijving tav de toepaste materialen etc. Mijn bestelling was dan ook in een mum van tijd gebeurd. Een keurige orderbevestiging volgt aansluitend op mijn e-mail. Een dag later, exact conform overeenkomst, werden mijn sneakers bezorgd, Het was een vrij overmaatse doos, waarin de schoendoos met de Sneakers verpakt waren. Kortom een keurig nette verpakking. En....... die overmaatse doos heeft twee functies n.l. een extra verpakking tegen beschadiging en tevens is deze doos al volledig voorbereid om wederom weer dienst te doen als eventuele terugzending noodzakelijk zou moeten zijn. Plakstrippen en retourformulieren, aan alles is gedacht. Het moraal van mijn verhaaltje is niets anders dan dat alles tot in de puntjes bij Shuz

Prima kwaliteit en levering

Ondanks de drukke tijd van de post nl kwamen de schoenen lekker op tijd en ze zaten prima.

Online aankoop heel goed verzorgd

Goede ervaring

Snelle en vlekkeloze service

Duidelijke website met goede aanbiedingen. Eenvoudig bestelaysteem en snelle en goede leveringz

Zeer klantvriendelijke benadering.

Behulpzame klantenservice.

Goed en snel ontvangen ondanks drukte.

Snelle service. Ondanks drukte rondom de feestdagen toch op tijd ontvangen. Schoenen zagen er keurig uit. Gelukkig was de maat ook goed.

Prima service/prijs

Snelle levering, prima product

Ondanks enige vertraging door overbezetting van de pakketpost rond de kerstdagen zijn mijn bestelling en de bezorging uitstekend begeleid en afgehandeld

Perfecte kwaliteit

Schoenen zijn van perfecte kwaliteit. Bestelling werd keurig en met zorg verpakt. Communicatie rond verzending was duidelijk en klantvriendelijk.

Snel en betrouwbaar!

Goede communicatie, snelle bezorging, en concurrerende prijzen!

fast delivery and great service

Super fast delivery and very good customer service. They send me soles as the ones from Blundstones were missing and are super helpful

Alles was perfect!

De bestelling ging heel makkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden over wanneer mijn nieuwe schoenen aan zouden komen. En dat klopte precies. En mijn nieuwe schoenen zijn ook perfect.

Netjes!

Snel, netjes verzorgd, keurig verpakt, prima mailwisseling om je als klant op de hoogte te houden van jouw bestelling.

Correcte service

Goede ervaring, snelle levering in goede verpakking ( Hugo boss sneakers) en goede conditie . Achteraf betalen ging ook perfect

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk