Goede klantenservice

Een aantal fouten gehad met mijn bestelling, allemaal goed en netjes opgelost door de klantenservice!

overzichtelijke site, snelle levering en achteraf betalen, de schoenen waar exact als op de site vermeld, dus zeer tevreden. Ga zeker weer bij SHUZ bestellen....

Super leuke stevige laarzen

De laarzen zijn stevig en erg leuk.

Prima service en kwaliteit!

Door de lockdown kon in mijn laarsjes ophalen in de winkel. Dat ging snel en ze stonden netjes klaar. De laarsjes zijn van mooie kwaliteit en waren scherp geprijsd. Ik koop graag bij SHUZ!

Mooie producten en snelle levering

Het aanbod is gevarieerd en biedt veel kwaliteit met mooie merken zoals onder meer Magnanni, Floris van Bommel en Santoni in het herensegment. Daarbij zijn de schoenen scherp geprijsd. De website is duidelijk en overzichtelijk met goede zoekfilters. De levering is snel en mochten de schoenen toch niet de juiste maat blijken te zijn dan zijn de retourvoorwaarden duidelijk en gunstig. Meerdere malen schoenen besteld bij Shuz en elke keer een goede ervaring.

Altijd weer en al jaren the shop to be

Fantastische collectie, snelle levering, en een goede retouren regeling

Mooie, kwalitatief goede schoenen voor scherpe prijs :) en ook nog eens snel geleverd!

Heb al vele keren schoenen van Shuz besteld en altijd is het gewoon goed geregeld. Service is snel.

Gewoon altijd goed! Retourneren geen probleem en snelle service. Bij probleem prima te woord gestaan en was snel opgelost. Hier durf ik gerust dure schoenen on-line te bestellen, alle vertrouwen in.

Ik heb goede ervaringen bij Shuz.

Mijn ervaring is heel goed als je verschillende maten schoen besteld is het retour sturen heel eenvoudig. Je kan ook in de winkel je bestelling passen en eventueel afrekenen. En mekaniek ook betalen achteraf met Klarna. Je betaald alleen de schoenen die je wilt houden en de rest retour je gewoon, heel simpel.

Snel geleverd en netjes verpakt

De Floris van Bommel riem die ik besteld heb werd snel geleverd en was netjes verpakt. Ik ben helemaal tevreden!

Geweldig!!

Super snel geleverd en mijn sneakers zijn zoals ze afgebeeld stonden. Ik ga hier van zomer zeker kijken of ik nog een mooi paar witte kan scoren, blij mee

Afspraak is afspraak

Als je iets besteld online en er wordt een leverdatum afgegeven, dan verwacht je ook dat alles geleverd wordt op die dag. Dat is de afspraak en Shuz heeft die doelstelling simpelweg in de drukke periode van kerst en nieuwjaar gehaald, daar waar anderen falen. Top gedaan!

Super lekker zittende schoenen met bijpassende riem

Schoenen en riem besteld in lock-down. Pick up in Alkmaar. Helaas 2x heen gemoeten omdat de verschillende items uit verschillende delen naar Alkmaar gestuurd moesten worden. Dat was niet helemaal duidelijk in de mail.. Echter, alles binnen en heel erg blij mee.

Vlugge ontvangst.

goeie pantoffels

Goede service!

Goede en snelle service! Netjes en makkelijk verpakt, ook wanneer er een retour zending nodig is. Erg tevreden met mijn aankoop.

Snelle levering. Perfect

Super goede betrouwbare winkel

Zowel in de winkel super mooie schoenen. Snelle goede levering. Zeke een aanrader om hier te kopen. Ik ben mega blij met mijn sneakers voor een mooie prijs.

Zeer goede service

Goede website, goede update over je bestelling, goede verpakking.. zeer tevreden met de service en mn nieuwe shuz natuurlijk!!

Tevreden

Goede collectie, goede service en een goed werkende webshop

Gewoon goed en simpel

Overzichtelijke site, duidelijke informatie en heldere communicatie. Geen verborgen kleine lettertjes. Gewoon no-nonsense

Ieder zijn vak, shuz wint met gemak!

Reeds gewend aan de goede kwaliteit, was ook de laatste on-line bestelling boven verwachting. Goed gecoördineerd met het vervolg op de bestelling. Goed verpakt, kortom prima koop

Snel geleverd en mooie laarsjes

Besteld en ik kon ze snel ophalen in de winkel. Waar ik zeer vriendelijk werd ontvangen . Mocht ze nog passen maar dat heb ik thuis gedaan .

Altijd fashion, nooit een teleurstelling

Zeer overzichtelijke website, enorm mooie gebruikers ervaring en uitstekende on line service

Top service en snelle levering

Heldere informatieve site met goede foto's. Levering is dezelfde dag nog verstuurd. Top!

De heel snelle levering

Het was de eerste keer dat ik met shuz bestelde maar ik zal graag opnieuw bestellen. Het is een zeer correcte firma. Levering was snel en goed en stevig verpakt.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk