Goede, betrouwbare webshop

Goede webshop met een breed assortiment! Ik heb Timberland schoenen gekocht, deze waren snel op het afleveradres, zelfs tijdens de feestdagen! Normaal gesproken ga ik naar de winkel in Enschede, maar nu voor het eerst via de webshop. Aanrader!

Juiste informatie op de site. Snelle levering service. En een goede en nette klantenservice

Snelle en goeie levering

Goede service en levering.

Goede service en snelle levering. Producten zien er goed uit.

Top site

Via de site laarsjes voor mijn vrouw besteld. Deze in de winkel laten bezorgen. Ondanks dat de winkel i.v.m. covid 19 gesloten was kon ik toch de laarsjes na afspraak ophalen. De service van Shuz is zeer goed en profesioneel.

Goede kwaliteit schoenen

Ik heb al meerdere keren schoenen bij Shuz gekocht, zowel online als in de winkel. De merken die Shuz verkoopt spreken mij aan om de goede kwaliteit. Ik betaal liever iets meer, zodat ik er langer mee kan. Wat ik ook een voordeel vind in vergelijking met andere winkels is dat schoenen in de sale kopen heel aantrekkelijk kan zijn. Mooie kortingen. Geen ervaring met de klantenservice, omdat we daar gelukkig nog geen gebruik van gemaakt hebben.

Goede correcte levering

Prettige telefonisch contact over product gehad en daarna netjes geleverd

Snelle levering, mooi product

Makkelijk bestelproces, supersnel geleverd in stevige verpakking. En de laarsjes zijn prachtig!

Fantastisch!

Bestelling een paar dagen voor Kerst geplaatst. Gezien de drukte niet verwacht dat de bestelling voor Kerst geleverd zou worden. Wat een verrassing dat de bestelling toch voor Kerst geleverd is!

Super goed geregeld dat ik nu heerlijke pantoffels heb!

het duurde wat langer dan gepland door de drukte met de feestdagen, maar ik ben heel blij met mijn pantoffels die toch op tijd voor de kerst binnen kwamen.

Conform verwachting en planning geleverd

Prima geleverd conform planning & verwachting. Nog een leuke handgeschreven post-it erbij! Uitstekend

Alles zoals het moet zijn

Blij met mijn nachtkastje, bezorgd binnen de gestelde termijn dus helemaal prima.

Online shoppen tijdens de lock down

Voor de lock down paste ik de half hoge laarzen. Ze zaten heerlijk, maar ik besloot nog even te wachten met kopen. Tijdens de lock down heb ik mijn laarzen besteld. Ze werden keurig thuis bezorgd. Niet alleen ik was er blij mee (zacht leer, lage hak). Mijn hondje Bobby nam het papier voor zijn rekening en zorgde in een mum van tijd voor een kamer vol snippers ;)

Fijne ervaring, ruime en mooie keuze en vriendelijke medewerkers

Geweldige service!

Goed bereikbaar, netjes teruggebeld zoals afgesproken. Snelle levering. Een voorbeeld voor vele winkeliers met een webshop.

Top schoenen voor een hele mooie prijs

Mooie prijs voor mijn dr Martens en snelle levering.

Voorbeeldig

Voorbeeldig in al zijn aspecten.

Geweldig.

Je bestelt schoenen een na 1,2 dagen zijn ze er. Niet goed, retour, snel je geld teruggestort. Daar kan geen schoenwinkel aan tippen.

Goede aanbieding en snelle levering

Ik heb een tas besteld die gunstig geprijsd was tov andere aanbieders. Heel tevreden!

Fantastische klantenservice

Oplossingsgericht en klantvriendelijk

Mooi schoenen en bestelprocedure werkt goed!

Goede (online)service en vriendelijk winkelpersoneel

Regelmatig koop ik online schoenen via de webshop. Bezorgen en retourneren gaat soepel. Ook in de winkel ontvang ik de zelfde service!

Fantastische webshop

Snelle levering en goede communicatie per e-mail. Retouren gaat makkelijk door de praktische verpakking en bijbehorende labels.

Ondanks de vertragingen bij de post door de feestdagen en Corona de volgende dag mijn bestelling al binnen!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk