Topservice

Vlotte afhandeling van de bestelling, goede communicatie en top kwaliteit van producten

Toptoptoptop

Alles supertop en snel geregeld

Goede sevices

Dat wat wordt beloofd gebeurd ook altijd.

Waanzinnig

Zeer mooie laarsen gekocht voor een scherpe prijs zeer goede service

Service is een 10 en klant is hier nog koning!

Besteld via de site en omschrijving van de aankoop is precies wat je krijgt. Foto’s zijn duidelijk. Heb mijn aankoop in de winkel bij mij in de buurt opgehaald. Daar voor de zekerheid gepast en goed geholpen. Prima dus!

Erg fijne en snelle webshop - goede service

Mijn nieuwe schoenen waren er heel snel. Fijn bestelproces en ook toen ik bij een eerdere bestelling iets terugstuurde was dat snel en goed afgehandeld. De klantenservice geeft oprecht en fijn advies. Aanrader!

Mooie actie

Ik had heel snel mijn schoenen in huis.... geweldig blij mee.... en nog afgeprijsd ook... mooi meegenomen

Perfecte service

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje komt. Snel,netjes verpakt en mooie kwaliteit schoenen. Een aanrader voor de volgende bestelling.

Levering en service prima

Makkelijk bestellen, snelle levering

Goede service, snel bezorgt!

Laarzen besteld die in de winkel niet meer in mijn maat waren. Fijne website. Snel bezorgd en goed verzorgd!! Kom zeker nog eens terug!

Stijlvolle laarsjes

Fijne laarsjes, helemaal van deze tijd. Heb al veel complimenten gehad! De blokhak heeft een ideale hoogte, ik kan er een hele dag op lopen.

Correct

Correcte afhandeling vd bestelling

Snel, professioneel

De bestelling werd snel afgehandeld en bezorgd. De verpakking was goed verzorgd.

Snelle service en prachtige schoenen!

Had een prachtig laarsje gezien, 2 maten van besteld omdat ik twijfelde tussen de maten. Ik kreeg ze al snel thuis gestuurd en ze zijn prachtig! Overigens, de hele site staat vol met mooie schoenen! Moeilijk kiezen! Heb de grotere maat terug gestuurd en het geld stond alweer snel op m’n rekening. Al met al, erg goede service. Tevreden klant (met mooie laarsjes)!

Precies zoals beschreven!

Zeer goede ervaring met Shuz.

alles van A tot Z snel en correct afgehandelt

zie hier boven

Snelle bezorgservice!! Klasse assortiment!!

Pas geleden nieuwe ugg laarzen online besteld, ze werden al binnen 4 dagen geleverd en dat in deze tijd!!

Geweldige vertrouwde service

Fantastisch. De website (maar de fysieke winkel) ziet er gelikt en overzichtelijk uit. Zeer makkelijk te bestellen en zorgzaam afgeleverd. Een kadootje om te ontvangen en uit te pakken.

Ik bestel graag mijn schoenen online, lekker makkelijk. Als ze niet passen stuur ik ze zonder enig probleem terug. Gelukkig heb ik ook regelmatig geluk en passen de schoenen heel goed

Zoals de kwaliteit van top schoenen!!

Zeer correct, duidelijk maar ook de extra service van het op de hoogte houden van wanneer de verzending plaatsvind. In één woord TOP!!

Fijne, snelle en prettige service

De bestelling is snel gegaan en via de berichten was ik op de hoogte van waar de schoenen waren. Dat is heel prettig. Ook een misverstand vanuit mij werd vriendelijk en duidelijk gecorrigeerd. Ik ben er blij mee. Het was mijn eerste online aankoop en zeker niet de laatste met deze ervaring.

Voortreffelijk.

Dit is pas mijn tweede keer. Was na de eerste keer zo tevreden dat ik nu geen seconde heb getwijfeld..

prima service en mooi assortiment

Shuz heeft goede collectie Italiaanse schoenen, schoenen die je bijna nergens anders in NL kunt kopen. Online kopen is prima, alhoewel real life shoppen natuurlijk veel leuker is.

Mooie schoenen en snelle nette levering

Ik bestel regelmatig schoenen via deze site. Mooie schoenen en de levering verloopt altijd prima, snel en netjes. Terugbetaling bij een retour is ook snel en correct.

Leuke collectie sneakers en altijd snel geleverd, tiptop!!!

Veel keuze tussen de collecties schoenen, altijd professioneel en snel geleverd. De acties tussendoor worden enorm geapprecieerd.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk