Weing enthousiasme bij balie.
op internet gekeken besteld en op tijd geleverd
Snel geleverd en past perfect
Snelle levering en opnieuw leveren na schade aan artikel werd razend snel geregeld.
goed bedrijf , komen hun afspraken na.
Na advies besteld en alles pastte
Erg goed geholpen ,
Helaas duurde de levering veel te lang omdat 1 artikel niet op voorraad was. Wel goed en degelijk materiaal.
Uitstekend verzorgd!
Is zeer goed. Kan niet beter.
Correcte levering en uitstekende kwaliteit,top!
Alles in orde en snel geleverd
Nog niet geleverd
Goede communicatie, prijzen zijn uitstekend concurrerend met andere bedrijven. Product is zoals verwacht. Goed verpakt en de bezorging was top!
Na Beschadiging tijdens transport wordt er correct en snel gereageerd
We zijn langs de showroom geweest om een kachelpijp uit te zoeken. Stel je niet teveel voor van een showroom. Daar staan wat kachels en verder eigenlijk niet veel. Wel een vakkundige verkoper die ons heeft geholpen met de benodigde materialen. En gelukkig allemaal op voorraad. Uiteindelijk bleek het in praktijk toch net iets anders te zijn als op papier, maar materialen terugbrengen en omruilen bleek ook geen probleem. Dus al met al een prima bedrijf voor kachelpijpen.
Eerst telefonisch contact gehad, vanuit dit advies de order geplaatst en dezelfde dag nog afgehaald in Zwijndrecht.
Vriendelijk en professioneel geholpen, advies op maat gekregen.
zeer goed
Mooie overzichtelijke site Goede service
Dankzij snel doorpakken in de kerstvakantie heb ik twee kachels volledig aangelegd in de laatste twee weken van 2024 Klanten die een houtkachel-wens al twee jaar op hun lijstje hadden staan en nu geholpen zijn door precies de juiste bochtjes en prachtige aanpasbare ophangbeugels zelfs als het niet mijn stijl is, het brand 100 % veilig en klant-tevredenheid Over enkele weken gaat dit bedrijf ook Dinak-buizen leveren, de mercedes onder de pijpen als t gaat om zwarte buis bijv aan de gevel, ik kan niet wachten
Reageren super snel en verzenden ook heel snel
vriendelijke mensen misschien is kijken voor een andere coerierdienst. De verpakking was open en er is één buis beschadigd.
Helaas DHL te laat met leveren.
goed product en een snelle levering
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht