goede service

goede service

• Snelheid/Levertijd

Er is nog niks geleverd zo jammer dit dhl waardeloos

Ik heb zitten wachten op zaterdag tussen 10 en 3 maar niks gebracht ,nu maar wachten op vandaag .

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Snelle aflevering.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit. Iets langere levertijd dan verwacht.

bedrijf is zeer klantvriendelijk en denkt mee in de oplossing

bedrijf is zeer klantvriendelijk en denkt mee in de oplossing

Vakwerk

Schitterend werk. Uitstekende service.

perfecto!!!!

Zeer goed bedrijf, de mensen geven goed advies en denken met je mee.perfect !

na 5 weken niets ontvangen na belofte nog steeds niet

na 4 weken gevraagd waar de aankoop blijft, na 2 pogingen via mail ben ik netjes terug gebeld, ze zouden het via andere leverancier regelen en vrijdag in huis hebben en dhl zou zaterdag leveren. Ik gaf nog aan dat dhl vaak dit niet doet op zaterdag, maar de verkoper had er wel vertrouwen in. vandaag (maandag na weekend) vragen ze mij om review en omdat ik zoals verwacht niets heb ontvangen kan ik niet positief zijn ondanks het telefoontje wat ik heel netjes vond, daarom 2 sterren

Goed bedrijf

Goed product

Doen wat ze beloven!

Bestelling snel en in goede staat ontvangen, prima kwaliteit, per ongeluk 1 deel te veel besteld, werd snel gecrediteerd na retour zenden

Niks mis mee

Medewerkers zijn erg behulpzaam en de spullen zijn prima. Minpunt: DHL levert niet naar afspraak, Tip: zoek een andere koerier

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Altijd gekregen wat ik bestel

Prima product en service

Na een eenvoudig bestelproces via de website werd ik binnen een paar dagen gebeld dat de bestelling klaar lag om op te halen. Vriendelijke en professionele service.

frustrerend

Ik heb veel items bij hen besteld, sommige werden snel geleverd en sommige items wisselden vrij snel voor andere, maar nu wacht ik op sommige die niet op voorraad waren van voor hun verhuizing naar het nieuwe pand. Ik heb wekelijkse telefoontjes gepleegd om te informeren naar de verwachte beschikbaarheid, maar krijg voortdurend hetzelfde antwoord dat ze niet weten. Mien project staat in de wacht en ik moet plannen, dus vroeg ik om met een manager te praten over mijn frustraties. Hij was niet beschikbaar, maar ik kreeg te horen dat hij me zou bellen. Update, de manager heeft contact met me opgenomen en de ontbrekende stukken in de volgende week gevonden. Hij regelde zelfs een speciale bezorging om de vertragingen te compenseren waar ik dankbaar voor was. Dit bedrijf verkoopt de materialen goedkoop, maar wees bereid te wachten als artikelen niet op voorraad zijn

Netjes

Volledig rookkanaal op voorraad. Netjes.

kwalitatief, snelle levering

Goede service, kwalitatief materiaal, echter niet op alle vlakken de goedkoopste

No nonsense

Kwaliteit producten.Scherpe prijzen.Zéér snelle levering..Meedenken...Goede communicatie.

Goedkoopste en perfecte service

Had pijpen besteld en had een vraagje. Ben netjes teruggebeld en de bestelling had ik binnen 2 dagen binnen.

• Snelheid/Levertijd

Super duidelijk en snel geleverd top

Prettig

• Snelheid/Levertijd

Het had handig geweest om de de leveringskosten te zien voordat ik het bedrag betaalde via PayPal.

Uitstekend! Professionele en vriendelijke medewerkers

Snelle levering en topkwaliteit

Website is overzichtelijk en bestellen is gemakkelijk. De spullen zijn zeer netjes verpakt zodat ze niets beschadigen. En de spullen zijn van top kwaliteit. Zeer tevreden dus!

corect

goede opvolging

• Snelheid/Levertijd

Er zat een beschadiging op de kachelpijp/plavindroset. Nog dezelfde dag is er een nieuwe set opgestuurd.

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Commercie

Ik heb verschijnende keren moeten bellen voor advies / help. Uiteindelijk een order gemaakt duurde mij te lang. De nazorg en advies was prima, je wordt serieus genomen en goed geholpen.