Laden reviews...
190 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare service. De meeste bestellingen worden op tijd geleverd en in goede staat ontvangen. Enkele ervaringen noemen backorders of vertragingen, maar de meerderheid is tevreden. Het brede assortiment en heldere informatie helpen kopers weloverwogen keuzes te maken.
Meerdere artikelen worden niet tegelijk verzonden En zit ook een lange levertijd tussen Zo kan het project tot een halt worden gezet Geen goede info wanneer het artikel gestuurd wordt
Beveelt niet aan
4 September 2026
Jeroen
Gorredijk
netjes en goede uitleg over gevraagde artikel gekregen
1 September 2026
jaap
Sliedrecht
Op de website staat voor 15.00 besteld morgen geleverd Helaas is het niet nagekomen vrijdag besteld donderdag geleverd
31 August 2026
Erwin
Laren
31 August 2026
Rob
ALKMAAR
Ik wilde zelf een palletkachel zetten en heb weinig verstand van aansluitingen, de mensen van goedekoopstekachelpijpen hebben mij goed geholpen met de samenstelling van onderdelen. De kachel staat te branden, De dakdoorvoer is netjes en waterdicht.
30 August 2026
Carlo
Bree
Foutje in de levering. Kan gebeuren. Direct opgelost. Erg blij mee. Goede kwaliteit!
28 August 2026
Ed
Utrecht
Staan geduldig klaar met advies
23 August 2026
W.L.
Alblasserdam
snel, helder en goede prijs
21 August 2026
Diederik
's-Gravenhage
Bestelling gedaan, vervolgens niets meer gehoord tot 1,5 week daarna. Toen zelf geinformeerd en gehoord dat bestelling nog niet geleverd kon worden, voordat ik deze zou ontvangen zou dit nog zeker een week duren. Heb toen de koop laten ontbinden, elders besteld wat en goedkoper was en na 1 dag geleverd werd. Betaald bedrag is na 1 dag al gecrediteerd, dat was positief. Hierna nog n medewerker gesproken die uitleg gaf over de vertraging. Punt blijft dat communicatie beter moet, dit zouden ze gaan oppakken.
Beveelt niet aan
20 August 2026
Margit
Bruchem
Materialen snel en overzichtelijk op de site, makkelijk bestelproces en snelle levering
17 August 2026
Peter
Geldrop
Keurige afhandeling van de bestelling maar dat ben ik van dit bedrijf wel gewend
14 August 2026
Groot assortiment, mooie producten
6 August 2026
Ed
Giethoorn
Niet echt goedkoop, en niet alles op voorraad. Maar netjes geholpen.
3 August 2026
Bas de Bruijn
Ridderkerk
Gewoon helemaal.zoals.het hoort. Nette prijzen, goede kwaliteit spullen, prima website en snelle levering. Top winkel!
31 July 2026
Emmen
30 July 2026
Jan-Martin
Beilen
Wij hadden op de website 1 onderdeel in de verkeerde maat besteld. Toen ik de producten kwam afhalen werd er met me meegedacht en werd het betreffende onderdeel moeiteloos omgeruild en het prijsverschil verrekend.
29 July 2026
C
Brielle
Heb spullen besteld, er bleek 1 onderdeel niet op voorraad, hierover had ik graag meer duidelijkheid gehad omtrent verwachting dat deze wel weer op voorraad zou zitten in, wat ik goed vond, dat ze de levering vasthielden tot deze compleet was.
28 July 2026
Rogier
Roermond
Enorm goede service. Spullen donderdag besteld voor zaterdag. Stond donderdag al klaar. Zaterdag op laten halen, had zelf mn vingertoppie afgezaagd Telefonisch goed contact. Vriendelijk personeel.
27 July 2026
Willem
Hagi
Eenvoudig bestelling en snel en goed geleverd.
23 July 2026
Pedro
RODEN
Super goed
3 July 2026
Cornelius
Essen
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle reactie en erg vriendelijk bij ophalen van de goedere
1 June 2026
Paul
Gilze
Super goed geholpen en snelle service ook nog met andere vragen. Even mailen en het werd geregeld. Bestel hier nog maals. Super Service! Bedankt nogmaals.
27 May 2026
Arvid