Jullie zijn een mooi voorbeeld van hoe het wel moet.
Ik had een plaat vermiculite van 1mx0,61 m besteld. Echter de plaat kwam gebroken aan uit de doos. Verpakking was zwak en er stond geen sticker op met voorzichtig, breekbaar. Graag zie ik dat het materiaal beter verpakt zou worden in de toekomst.
Duurt veel te lang voordat iets daadwerkelijk verstuurd is.
Mooie spullen goed verpakt en snel geleverd
Kachelplaat besteld. Mooie plaat, netjes geleverd
Levering duurde lang maar bleek achteraf aan DHL te liggen. Duidelijke communicatie en uiteindelijk goed verpakt geleverd.
Alles top
Telefonisch zeer goed geholpen, er werd echt ruim de tijd voor me genomen waardoor ik toen ook echt het juiste kon bestellen. Het materiaal nog niet geplaatst, maar het ziet er allemaal goed uit. Snel geleverd
je wordt goed geholpen. als er iets veranderd doen ze daar niet moeilijk over en wordt het zo gedaan dat echt alles naar je zin is. grote klasse echt ouderwets.
Ook terugsturen is geen probleem
Prima bedrijf attent en reageert snel, goede kwaliteit kachel producten.
Prettige mensen, geven goed advies en snelle levering
Zeer snelle en complete levering
Alle bestelde onderdelen goed verpakt
Laatste dag van het jaar nog bezorgd
Top tent!
Goede kwaliteit.
Super geregeld
Goede prijs / kwaliteit verhouding. Prima website en snelle bezorging.
Makkelijke site en snelle levering
Mooi breed assortiment. Goede prijs.
Snel verstuurd ondanks dat ik mijn huisnummer had vergeten te vermelden bij de bestelling, kort contact door de klantenservice werd dit aangepast op zaterdag!
Ze nemen alle tijd om je te helpen de juiste materialen te bestellen en denken zeer goed mee hoe e.e.a. op te lossen. Dat maak je niet vaak mee bij bestellen via een website.
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht