Snel helder en correct

Retouren gaan eenvoudig teveel besteld direct gecrediteerd. Neemt de telefoon snel aan.

Perfecte ervaring

Super personeel die meedenken en een prachtige houtkachel, wij zijn er erg blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en goed product.

Een bestelling geplaatst, daarna nog 1 bestelling geplaatst en deze bestellingen werden op mijn verzoek netjes samengevoegd. De bestelling werd snel geleverd. Daarna telefonisch contact gehad omtrent montage en netjes te woord gestaan. Kortom een goed bedrijf met een goede service.

• Snelheid/Levertijd

Toen mijn kachel werd geleverd, was er waarschijnlijk door transport schade ontstaan. Na een mail kreeg ik binnen 15 min. antwoord. Ze hebben het zeer netjes afgehandeld, TOPSERVICE. Duidelijke en snelle communicatie en een snelle oplossing.

• Snelheid/Levertijd

Prima, goed advies en eerlijke prijzen

Wij als onwetende op de stookmarkt kwamen bleu naar binnen en zijn blij naar buiten gegaan! Goed advies en alles was op voorraad ( zeer groot magazijn… Een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Een zeer goede en fatsoenlijke service van uiterst simpatiek en behulpzaam personeel.

Ik was onderweg om de bestelde spullen op te halen. Een normale rit van 35 minuten. Maar onderweg belande ik van de ene file in de andere en kwam daardoor na sluitingstijd aan. Doordat ik onderweg gevommunoceerd had dat ik er aan kwam en alles heel vervelend tegen zat heeft de medewerker aangegeven te wachten en heb ik alsnog mijn spullen kunnen ophalen! Heel erg bedankt voor deze goede service!

Goede snelle service

Denken mee en verzenden snel.

Werd zeer goed geholpen

Werd zeer goed geholpen en werft mee gedacht

• Snelheid/Levertijd

Fijne website, goed bereikbaar om alles op te halen. Vriendelijke service en denken mee.

perfecto

stevige pijpen - scherpe prijs - snel opgestuurd -

• Snelheid/Levertijd

goed geregeld en een snelle levering

prijs kwaliteit is goed

Prima dienst verlening

Besteld ..3dagen later geleverd en dan nog prima kwaliteit ....meer moet dat niet zijn .....

Prima service geleverd

Ik heb er voor gekozen de materialen op te halen. Werd prima geholpen en het juiste advies gekregen

Slecht

Advies in strijd met bouwbesluit en wetgeving, onderdelen passen niet op elkaar.

Prima bedrijf

Je word goed geholpen, ze nemen echt de tijd voor je. Bij mij werd er adhv mijn tekening een goed plan ontworpen. Ook de aftersales is goed als er wat is krijg je snel antwoord. Bijv een beschadigd onderdeel is geen probleem word meteen opgelost.

prima prijs en levering

beste prijs voor kachelpijp met diameter 100mm.

• Snelheid/Levertijd

Top advies en strakke prijzen

No nonsense advies en prima prijs/kwaliteit verhoudingen. Mijn 2e houtkachel geïnstalleerd in Portugal

• Snelheid/Levertijd

Goede levering en nette service!

Kreeg netjes advies van te voren welke artikelen ik nodig had. Uiteindelijk bleek er een buis beschadigd te zijn door het transport maar dit hebben ze erg netjes en snel opgelost en een nieuwe gestuurd. zal ze zeker aanbevelen!

• Snelheid/Levertijd

Prima product, snel gelevetd, goede prijs

perfect

Goede website en veel keus

• Snelheid/Levertijd

Prima producten en prima service!

Prima producten en prima service!

Goede start, slecht vervolg

In eerste instantie uitstekend geholpen met raad en daad. Aan de hand hiervan de order geplaatst. Helaas bleek niet alles op voorraad. Dat kan natuurlijk gebeuren. Maar vervolgens heb ik meerdere malen moeten reclameren alvorens eindelijk de order geleverd werd. Dat is erg jammer. Informeer een klant, dan ontstaat begrip. Als je niets laat horen lijkt het alsof je met een ******** te maken hebt (wat gelukkig niet zo is!).

Goede service en klantvriendelijk

Het artikel was met spoed besteld, maar voldeed helaas niet aan mijn verwachting( dit lag aan mij). Aankoopbedrag netjes teruggestort! Goede service! Nogmaals bedankt!

Gewoon heel goed!

De site is een plaatje en bestellen is heel gemakkelijk. Ik heb gekozen voor afhalen en het product stond netjes klaar! Het pakketje werd zelfs tot aan de auto afgeleverd!! In de showroom stonden trouwens wel hele mooie kachels.. Ik ga voor een nieuwe zeker hier kijken!

Correct bedrijf

Altijd goede voorlichting en levering

Wattstraat 92

3335 LV Zwijndrecht