Doen wat ze beloven, en op tijd.

Goed droog hout in kleine stukken. Vriendelijke chauffeur. Ter kennismaking nog 2 zakken aanmaakhout en doosje aansteekkrullen erbij. Sympathiek gebaar.

Wat een top bedrijf!

Heel groot assortiment, goede prijs. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen

Snel bezorgd

Goede webshop alles duidelijk weergegeven

• Snelheid/Levertijd

Had een aantal vragen Ben snel geholpen

Alles ala verwacht

• Snelheid/Levertijd

Prima levering en van goede kwaliteit

Heel snel geleverd

zeer tevreden

goedkoop en zeer vriendelijke mensen

• Snelheid/Levertijd

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Goede materialen en service

Erg goed en nette service

Ruime keuze en prijsklasse

Uitstekende service

Top ervaring met deze jongens! Ik had een fout gemaakt in mijn eigen ontwerp, maar de mannen dachten goed mee, waren actief in het aanbrengen van opties en mogelijkheid, en waren zeer goed bereikbaar. Via de mail en vervolgens telefonisch. Ik kon de producten dezelfde middag nog ophalen. Het is service zoals het hoort te zijn. Zeker aan te raden!

Zeer snelle levering

Goed geholpen met wat ik nodig had en snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Meedenkend, meebewegend en focus op de klant

Zeer tevreden over bereidheid om steeds mee te denken, offertes aan te passen en toen bleek dat er 1 klemband om voor ons allen onverklaarbare reden niet bijzat, werd die zonder enig probleem en met plezier (zou ik bijna zeggen) kosteloos nabezorgd.

Alles volgens plan

snel en correct geleverd

snel geleverd , compleet en goede prijs / kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Ik koop hier al jaren mijn benodigdheden voor de kachels. Altijd snel verzonden. Prima prijs. En goede kwaliteit en service.

• Snelheid/Levertijd

Perfect, al waren de identieke bochten van twee soorten materialen

Snel geleverd, conform afspraken. Één rvs pijp en twee 45 graden bochten besteld, maar die zijn van verschillende materialen. Functioneel geen probleem alleen het is zichtbaar

Goed geholpen

Ik had een vraag geplaatst met betrekking tot het plaatsen van een buiten kachel, en daarvoor de benodigde kachelpijp onderdelen. Die hebben hun zorgvuldig voor mij in een offerte verwerkt, waardoor ik meteen in een oog opslag kon zien dat het compleet was. Dus buitengewoon goed geholpen!

• Snelheid/Levertijd

Zeer snelle en correcte levering en niet duur !!

Hele snelle en correcte levering

Heel goed geholpen!

We zijn heel goed telefonisch geholpen met het plaatsen van de bestelling. We kregen een duidelijke uitleg over het installeren van de kachel. Geen vraag was teveel. Uiteindelijk toch gegaan voor een kachelinstallateur, die GKP aanraadde en ook daar heel tevreden over. Nogmaals bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Kundige begeleiding en snelle bezorging

De mensen zijn heel adequaat en professioneel in de begeleiding van het uitzoeken van de juiste onderdelen. Ik als amateur :-) had moeite om te bepalen wat ik nodig had om de doorvoer goed te maken en men had alle geduld voor me. Heel prettig. Flexibel in het nazenden van een onderdeel wat alsnog anders moest zijn. Het was niet mijn eerste bestelling en ik kom voor de volgende zeker weer terug!

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijke mensen die je goed helpen

Ik ben heel goed geholpen. Ik twijfelde of ze het op voorraad hadden, omdat dat vaker niet het geval is bij websites. Wij hadden namelijk diameter 250 nodig. Daarom heb ik ze even gebeld. De medewerker zei: “Zet de bestelling even op contant betalen, dan controleer ik het voor je.” Binnen 15 minuten belden ze terug om te laten weten dat ze het inderdaad op voorraad hadden. Ondertussen staat de pijp en alles paste perfect ze hebben ook mooie brede koppelbanden voor de rookkanalen

Prima service en ondersteuning bij het bepalen van de juiste materialen

Prima service en ondersteuning bij het bepalen van de juiste materialen

Vriendelijk en meedenkend

Goede uitleg en snelle levering Goede digitale ondersteuning bij aflevering van de producten

Wattstraat 92

3335 LV Zwijndrecht