Prima geholpen
Goed advies, snelle levering en prima kwaliteit
Snellle levering.
vriendelijk personeel , neemt de tijd om je te helpen een geven goede informatie en advies al me al als je kachel spullen wilt kopen ga dan hier je inkopen doen je zal er geen spijt van krijgen
Mijn geholpen goed advies
ZIJ REGELEN GOEDE SPULLEN
Aardige mensen met verstand van hun vak en meedenkend.
Product is als omschreven. Daarnaast een snelle levering.
Goed geholpen en snelle service
Afspraak is afspraak
De eigenaar was professioneel en wist waar die het over had. Kon goed mee denken met wat je nodig hebt. Zeer tevreden en kom zeker terug om weer spullen te bestellen
Snel geleverd, mooie buizen, staat fantastisch bij de overkapping
Kachelvloerplaat besteld bij deze firma. Plaat is van degelijke kwaliteit, is onbeschadigd bezorgd (was keurig verpakt). En ook nog eens vlot binnen. Blij mee!
Ter plekke nog advies gekregen over de laatste vragen die ik nog had, er werd echt even meegedacht over hoe we de kachel het beste konden aansluiten. Ik kan dit adres iedereen aanraden!
Uitstekende service
Wat we besteld hadden klopte perfect met de levering. Snelle levering.
Mijn vragen werden snel beantwoord, en het product werd snel geleverd.
Snelle levering en goed product dat breekbaar was maar door de fantastische verpakking en levering in zijn geheel is toegekomen.
Voor en aftersales zijn top
Erg prettige ervaring. In de winkel werd in alle rust de tijd genomen om het project door te nemen tot in details, waarop zeer kundig advies werd uitgebracht. Alle benodigde artikelen waren op voorraad waardoor ik alles direct mee kon nemen. Daarnaast bieden ze een zeer goede service. Ik raad goedkoopstekachelpijpen.nl ten zeerste aan!
goede service
Deskundig advies
Echt goede service en uitleg gekregen. En ook goede prijzen.
Vlotte levering en betaalbaar en ook nog eens goede kwaliteit
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht