Pluspunten
Heel goed behulpzaam
VerbeterpuntenMisschien post nl gebruiken niet content van DHL vonden het adres niet
Pluspunten
Vriendelijke meneer kon dezelfde dag al terecht
Pluspunten
zeer snel geholpen en snelle verzending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Over alles zeer positief. Betaalbaar, snelle levering. Duidelijke site.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb 2 dak doorvoeren staan en een mail gestuurd hoe ik die terug kon sturen en nooit een reactie gehad
Pluspunten
ik ben goed geholpen
Pluspunten
plezierige communicatie, snel antwoord en uitstekend advies
Verbeterpuntenga vooral zo door
Pluspunten
Lijkt mij , gezien de sterren, duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Prima bedrijf, vriendelijk snel en behulpzaam.
neemt verkeerde gekochte producten niet terug omdat de verpakking er niet netjes uitzag,ook al waren de buizen nog niet de verpakking geweest
Pluspunten
Bellen met vragen en het zelfde uur al af kunnen halen dat is service
VerbeterpuntenNiks doen top zo
Pluspunten
Héél ruime voorraad en goede kwaliteit. Snelle levering, ondanks de drukte in december. Goede adviezen.
VerbeterpuntenVeel te hoge verzendkosten voor pakket minder dan 10 kilogram
Pluspunten
Ik heb in de middag diverse kachelpijpen en toebehoren besteld. Ik heb het direct overgemaakt en er is nog diezelfde dag de levering per post aan ons verzonden. We hadden de volgende ochtend alles in huis en de kwaliteit is perfect. Wij zijn dus tevreden klanten en kunnen Goudkoopstekachelpijpen zeker aanraden. Fam. Jansen
Pluspunten
Snelle levering. Hulpvaardig bij vragen. Denkt mee in oplossingen voor problemen.
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht