Pluspunten
snelle levering en goede communicatie.
Pluspunten
Snelle levering Markt conforme prijzen Groot aanbod materialen
Pluspunten
Webshop zoals het hoort. Snel en duidelijk tegen een goede prijs.
Pluspunten
Duidelijke site. Groot assortiment. Redelijke prijzen.
VerbeterpuntenTransport met DHL. Ging 2x fout. Eerste keer werd niet bezorgd door omvang pakket. Tweede keer 2 onderdelen zwaar beschadigd. Goed opgelost met Goedkoopste kachelpijpen.
Pluspunten
Netjes en vlotvgeholpen zonder poespas ! Goed geadviseerd !
Pluspunten
Pluspunten
Voordeel dat je ook in overleg kan afhalen en op die manier een goed advies erbij krijgt. Wij hadden te maken met een vervanger omdat de eigenaar er eventjes niet kon zijn maar dat was prima! Goede telefonische bereikbaarheid ook.
VerbeterpuntenHet lijkt alsof de houtkachels ook bij dit bedrijf horen maar dat is eigenlijk een ander bevriend bedrijf. Dus niet alles op 1 locatie. De kwaliteit weet ik nog niet want het geheel is nog niet geïnstalleerd.
Pluspunten
Lekker makkelijk, no nonsens en verstand van zaken.
VerbeterpuntenGeen!! Prima zaak!!!
Pluspunten
Bestelling staat netjes klaar . Prima bedrijf
Pluspunten
Dachten mee in de oplossing
Pluspunten
Besteld en direct de volgende dag in huis. De kachelpijpen waren prima, netjes verpakt. Alles werd prima gecommuniceerd, een tevreden klant hier.
Pluspunten
Fijne communicatie
VerbeterpuntenVooral doorgaan
Pluspunten
Via mail goede informatie gekregen. Erna was er nog iets niet duidelijk en via telefoon verdere informatie gekregen en aanpassing kunnen doen van de bestelling. Zeer snelle levering!
Pluspunten
Prima hulp bij uitzoeken matrialen
Pluspunten
alles perfect geregeld , super !
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht