Pluspunten
Snelle levering Goed product (kachel leverancier kon klemmen niet leveren)
VerbeterpuntenVerzendkosten kloppen niet op site
Pluspunten
correcte afhandeling; s'avonds besteld, anderhalve dag al thuis besteld. Dit is super
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle sevice top comunicatie
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit
Op de digitale bestelbon ook het adres vermelden. Deze wordt uitgeprint en meegenomen naar de leverancier.
Kunt u aangeven welke bon u bedoelt? Alvast bedankt!
Beter vermelden wat er bij zit. Ik heb nu een brede klemband teveel besteld omdat hij al bij de trekkap werd meegeleverd.
Johan, Bedankt voor je beoordeling. Teveel bestelde producten kunnen altijd onbeschadigd retour gestuurd worden, neem hiervoor even contact op met onze klantenservice. We zullen je feedback meenemen bij het updaten van de website.
Pluspunten
Goede terugkoppeling - telefonisch contact gehad vanuit leverancier omtrent bestelling. Materiaal ontvangen - zeer hoge kwaliteit.
VerbeterpuntenOm de keuze makkelijker te maken zou het goed zijn om via de website te zien welke materialen bij/in elkaar passen. Bv. bij deze pijp horen deze bochten/verlopen etc.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie
Pluspunten
assortiment alles op voorraad snelheid meedenken met het ontwerp
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Duidelijk, snel, goedkoop
VerbeterpuntenGeen
Iets beter verpakken .product beschadigd en doos/ verpakking defect. Kan ook aan transport liggen ondanks sticker voorzichtig.
Pluspunten
Zeer correct en snel.
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Prima kwaliteit , niets op aan te merken.
Pluspunten
goede producten aan weer goede prijs
Verbeterpunten-
Wattstraat 92