Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke afspraken.
Na uitpakken van het materiaal kleine beschadiging aan regenkap.
Pluspunten
Goed te woord gestaan en zeer snelle verzending.
Pluspunten
Goede klantenservice.
Pluspunten
Zeer goede communicatie en klantgerichtheid. Persoonlijke vragen werden direct beantwoord!
Pluspunten
Keurig geholpen via de mail. Kreeg een dag later de helft van de verzendkosten retour. Snel en het "Gods zegen" mij gaf het vertrouwen.
Ze hadden het snel verzonden alleen omdat dit via DHL ging duurde het langer en is het onduidelijk hoe laat ze leveren
Pluspunten
Goeie service via telefoon,geduldig.
Pluspunten
Snelle correcte levering,kwalitatief goed materiaal geleverd.
Pluspunten
Ze nemen de tijd om mee te denken en goede adviezen te geven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
super tevreden van mijn levering kan niet beter daar kunnen de belgen nog geen puntje aan zuigen. de uitleg bij vragen is super goed ik maak zeker reclame voor jullie bedrijf
Pluspunten
Is niet voor niets dat ik hier voor de tweede keer in 1 jaar kom, ben dik tevreden en maak reclane waar zich dat voordoet
Pluspunten
Mijn bestelling was een aanvulling op eerder bestelde materialen en leek daardoor incompleet. Ik werd meteen gebeld om te controleren of de bestelling écht zo bedoeld was: uitstekende ersoonlijke service!
Pluspunten
Goede kwaliteit en snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Wattstraat 92