Pluspunten
Goede behandeling via de telefoon, nemen de tijd voor je. Het bezorgen was ook prima.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
het is een goed en eerlijk bedrijf
Pluspunten
Fijn persoonlijk geholpen
VerbeterpuntenTelefonische aanname kan vriendelijker
Pluspunten
Je wordt goed en snel geholpen; men geeft goede informatie en denkt mee. Kortom als je een kachelpijp nodig hebt, ga hier naar toe.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
mooi product makkelijk te monteren snelle levering
Pluspunten
Het bedrijf denkt mee met de klant. Zeer korte lijnen m.b.t. de communicatie.
Pluspunten
Groot assortiment op voorraad. Goed advies via telefoon.
VerbeterpuntenDe prijs is goed, maar goedkoper (bij behoud kwaliteit) mag altijd....
Pluspunten
Prima communicatie, snelle levering.
verzending was slecht geregeld 5 dgn onderweg geweest
Pluspunten
Snelle levering goedkoopste prijzen duidelijke website
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Er word rustig geluisterd, en dan volgt goed advies.
Pluspunten
als de artikelen niet kloppen op de bestelling wordt je terug gebeld om het eventueel aan te passen.
Verbeterpuntende verzendkosten
Pluspunten
Je wordt er vriendelijk geholpen en goed geadviseerd.
Pluspunten
Netjes geleverd wat besteld zonder gezeur van na-leveringen oid
VerbeterpuntenGa zo door!
Door omstandigheden ( eind v.h. jaar) niet alles op voorraad. Maar door slim combineren toch alles meegenomen.
Pluspunten
snelle antwoorden op mijn mail. Betrouwbaar.
Verbeterpuntenwebsite werkt niet naar behoren. Ik kon niets meer vinden mbt mijn bestelling. Mailadres werd een paar keer verwijderd, waardoor ik mijn bestelling niet kon volgen.
Pluspunten
goed meedenken, tevens oplossingen aangedragen. vriendelijk en klantgericht . alles op voorraad
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht