Pluspunten
Ben tevreden over de gang van zaken.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering. Had vergeten huisnummer in te vullen,maar na laat nog contact te hebben gehad, werd het toch de volgende dag bezorgd!! Super !!
Pluspunten
niks mis met de kachelpijpbocht
VerbeterpuntenDoor 15 euro vervoerskosten was de kachelpijp toch weer duur.
Pluspunten
zeer snelle levering zelfs naar belgie netjes verpakt
Pluspunten
Goede duidelijke communicatie en goede prijs kwaliteits verhouding!
Pluspunten
grote voorraad, uitstekende zware RVS kwaliteit, echt uitstekende service van altijd zeer vriendelijke medewerkers, zeer concurrerende prijzen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Service heel goed en vriendelijk.
VerbeterpuntenIets meer info bij de produkten op de site zou handig zijn.
Pluspunten
zeer snelle levering
Ik kwam daar met twee dubbelwandige pijpen en moest meerdere pijpen hebben met de dezelfde diameter. Helaas hadden zij geen passende pijpen maar andere pijpen. Ik maakte de opmerking dat wordt dan wel heel duur. Maakte hij meteen de opmerking het kan ook enkelwandig omdat de schoorsteen buiten kwam te staan en alleen een doorvoer moest hebben. Die prijs was wel redelijk en heb de hele sante kraam gekocht. Advies gekregen over een trekkap, kreeg een heel goedkoop advies. Maar ja ze weten er behoorlijk veel vanaf dacht ik. Alles geïnstalleerd bleek het niet goed te trekken. Terug voor advies. Kreeg ik de eigenaar, vertelde de gehele verhaal, komt hij met de opmerking ja met een enkelwandige pijp krijg je buiten een soort koude prop in de schoorsteen dat werkt dus niet,.Je moet dubbelwandige pijpen hebben. Lekker advies zei ik, vorige keer zei een van uw medewerkers met een enkelwandige pijp kan het ook. Dus miskoop, wat nu. Dus niets geen geld terug of korting op aanschaf van dubbelwandige pijpen. Klote zaak klote advies. Ga daar nooit kopen ze willen alleen geld zien, althans die verkoper, zal wel op provisie zitten.
Pluspunten
Verbeterpuntenverzendkosten zijn te hoog. Ruim € 15 terwijl de daadwerkelijke kosten nog geen € 7 zijn. Daarnaast wordt niet geleverd (bij een stormkraag) wat in de webshop wordt aangeboden. verder 4x gebeld en nooit iemand aan de lijn gekregen ondanks dat het binnen de openingstijden viel.
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit een goedkoop
Verbeterpunten?
Pluspunten
geen
Pluspunten
Leverancier geeft telefonisch goed advies en is bij afhalen, ondanks drukte, zeer bereid mee te denken over het benodigde materiaal voor de klus. Heeft grote voorraad, denkt mee over oplossing en past leverantie zo nodig aan. Snelle en goede administrati8eve afhandeling en goede service . Opgegeven prijs klopt. Rob , Rotterdam
VerbeterpuntenAfhaaladres is van buitenaf moeilijk herkenbaar, ook als je er vlak voor staat met de auto
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht