Pluspunten
Gewoon snel en goed!!!!
Pluspunten
Alles prima te overleggen Goede kwaliteit voor de prijs Materiaal direct opgestuurd
VerbeterpuntenNiks: ga zo door !
Pluspunten
goeie kwaliteit, voor een lage prijs, snelle levertijd, en omruilen geen probleem, goeie service
Pluspunten
vlotte afhandeling van de bestelde goederen degelijk materiaal
Verbeterpuntensoms passen de pijpen niet vlotjes in elkaar.
Pluspunten
k ben zeer tevreden over de levering en kwaliteit van het product ik zal het aanbevelen bij vrienden en kennissen
meer merken toevoegen ?
Pluspunten
Prettige communicatie, te veel bestelde artikelen werden zonder probleem terug genomen.
Pluspunten
Ondanks de miscommunicatie en verkeerde levering is dit door de "Goedkoopstekachelpijpen" op korte termijn en zonder extra kosten rechtgezet,kwaliteit is goed en ga het zeker aanbevelen aan vrienden en kenissen.
Pluspunten
Erg snelle afhandeling. Te veel beugels besteld, aantal werd op advies van verkoper verminderd en onmiddelijk gecrediteerd. Erg goede service.
VerbeterpuntenBevestigingsgaten beugels zijn voor verbetering vatbaar. Enkel horizontale sleuven in de beugels waardoor horizontale plaatsing bemoeilijkt wordt. 1 horizontale en vertikale sleuf zou beter zijn.
Pluspunten
alom lof! Ik bestelde de pijp en kon zonder transportkosten bezorgd worden bij iemand in Moerkapelle. Top service!
Pluspunten
Snelle levering en mooi materiaal.
Pluspunten
goede kwaliteit en niet duur
Pluspunten
Snelle levering, goed bereibaar, goed advies en goed materiaal
VerbeterpuntenCertificering en relatie tot brandverzekering duidelijker vermelden. Veel verzekeringen eisen pijpen met NEN nr.
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht