Pluspunten
Duidelijk meedenken door dit bedrijf in een branche die toch niet zo simpel is als je misschien denkt.
Pluspunten
-Snelle levering (volgende dag in huis) -Professioneel advies -Toevoeging bestelling de volgende dag goed verwerkt en verstuurd -Overbodige onderdelen zonder probleem terug kunnen sturen (moet nog gebeuren maar volste vertrouwen in de leverancier)
Pluspunten
Mijn eerste bestelling (een RVS rozet 130 mm) heb ik moeten retourneren omdat ik een enkelwandig type nodig had en dubbelwandig besteld had. Geen probleem, gewoon terugsturen, geld terug en de juiste besteld. Past perfect en ziet er top uit. Dat is pas service!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke web site Snelle levering Goed advies bij aankoop en eventueel achteraf, je krijgt een keurig telefoontje
Pluspunten
Men denkt mee en stelt vooraf vragen of de levering wel correct is ingevuld. Ik ben zeer tevreden over de positieve en actieve benadering naar de klant toe.
Pluspunten
Over het algemeen zeer positief. Keurig behandeld aan de telefoon en snelle reactie. Zoals was afgesproken werd teveel betaalde geld op rekening gestort. Jullie komen na wat jullie zeggen.
Pluspunten
scherpe prijs, attent, betrouwbaar ! en snel
Pluspunten
Ik dacht alle onderdelen besteld te hebben maar ik werd gebeld dat ik een onderdeel te weinig had besteld. Ze hebben verteld wat ik moest doen om dit onderdeel nog met de bestelling mee te krijgen zonder extra verzend kosten dus. Ik heb de kachel nu al meerdere keren aangehad heerlijk...
Pluspunten
Kennis van zaken
Pluspunten
het meedenken van uw medewerkers
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service, als je bestelling niet goed lijkt wordt je gebeld voor advies of info. Top !
Pluspunten
Prima service Mooi spul Netjes verpakt
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Zeer snelle levertijd, en de kwaliteit, echt degelijk kwaliteit. site ziet er goed uit, zeer overzichtelijk.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Materiaal is van goede en degelijke kwaliteit. Er wordt meegedacht als de bestelling geplaatst is en er worden dan verbetervoorstellen gedaan. Alles was binnen 24 uur geleverd. Een en al lof.
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht