Pluspunten
Hartstikke goede buis voor het geld! Goede passing onderling en ook van dubbel naar enkelwandig. Ik heb prima adviezen gekregen nadat ik een getekend plan had ingediend. Goede snelle levering, ook de nabestelling was er snel.
VerbeterpuntenOmdat ik de buizen voor mijn schuur gebruik is beschadiging van ondergeschikt belang. Door de verpakkingswijze kunnen er tijdens het transport makkelijk dingen mis gaan. Bubbelplastic lijkt me niet overbodig.
Pluspunten
perfect super dat jullie nog even gebeld hebben dat ik nog een bovenstuk nodig had voor het afdekken van de isolatie bedankt mvg gerry
Pluspunten
Snelle levering van een goede kachel. En voor een mooie prijs. Ook aansluitonderdelen snel geleverd.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan denk ik.
Pluspunten
Alles perfect, bedrijf belt zelf omdat ik iets was vergeten wat ik zelf niet wist. Ook wilde ik na het betalen nog een extra onderdeel, dit was geen enkel probleem.
VerbeterpuntenBij de bestelling kreeg ik een melding om een like te plaatsen op facebook, je krijgt dan een code voor 5% korting. Deze aktie bleek afgelopen te zijn, maar dit staat nergens dat dit afgelopen is.
Pluspunten
Alles naar wens
Pluspunten
Pluspunten
Goed en eerlijk advies; goede service.
Pluspunten
Communicatie en afspraken. Zijn zelf ook mijn sterke punten. Dus een vlotte bestelling was tussen kerst en oud en nieuw gedaan en kwam netjes op tijd. De prijs is ook een positief punt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenTip : een mailtje als het bestelde verzonden is.
Pluspunten
Snelle levering ondanks gedeeltelijke foutieve bestelling door ons. We hadden iets teveel besteld ( dus ook betaald) en iets vergeten te bestellen. Kregen hierover een mail, maar was in de bestelling alvast aangepast, en die was dan ook correct al verstuurd naar ons. Creditnota de volgende dag via de mail ontvangen, na schriftelijke bevestiging dat de juiste zending naar ons op weg was en het geld die dag daarop al weer retour op onze rekening. Toen bleek dat er een verkeerde pijp geleverd was, werd deze na 1 telefoontje de volgende dag alsnog bij ons bezorgd. Helemaal super dus!!
Pluspunten
Denkt mee, Nam met mij contact op omdat ik van bepaalde artikelen teveel had besteld en van 1 artikel te weinig.
Verbeterpuntenpinmogelijkheid op de afhaallokatie
Pluspunten
Prima advies en heel goede service! Ze hebben me uitstekend geholpen toen ik advies nodig had. Ik kan het niet beter gewenst hebben.
Pluspunten
ik had wat dingen besteld,werd netjes op gebeld mevrouw u heeft nog iets nodig bij de kachelpijpen ,ik die hier totaal geen verstand van heeft had zoiets oke zeg die meneer bestell het maar daar komen geen extra aflever kosten bij kan het gelijk met u bestelling weg een dag later had ik netjes alles binnen ,en idd waar die meneer voor belde moest er idd bij ,gewoon top service
Pluspunten
Hele goede en betrouwbare leverancier. Top
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed advies en snelle levering
Pluspunten
Snelle service, levering en communicatie. Helaas paste de pijp niet maar retourneren was geen enkel probleem.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
helemaal top
Pluspunten
- Met dit bedrijf zijn prima afspraken te maken en die komen ze na - Snelle levering
Verbeterpunten- de verpakking van de te verzenden goederen zou misschien iets beter kunnen.
Pluspunten
eventjes geen communicatie over de verzending ontvangen, maar het product was helemaal goed. Naderhand was de communicatie wel helemaal goed. Maar kwaliteit en prijsverhouding is het belangrijkste. Dus goed.
Verbeterpuntenstuur een mailtje als de bestelling verzonden is.
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht