Op aanraden van kennis mijn rookkanalen hier gekocht, geen moment spijt gehad, ben ter plekke geweest om enkele items te retourneren en werd vriendelijk verder geholpen. Online communicatie verliep heel vlot en vriendelijk, een aanrader!
Ik had een vloerplaat besteld voor de houthaard, nog gebelt voor dat ik bestelde en gevraagd wanneer hij geleverd kon worden. Men gaf aan dat ik hem die week er op binnen zou hebben. Echter heeft het een maand geduurd voordat ik de plaat mocht ontvangen. Ben wel vriendelijk te woord gestaan, maar de leverancier had plots vertraging. Dat wist men ook al toen ik belde en mij de bestelling liet plaatsen. Al met al dus geen succes.
Goed product en snel geleverd
Snelle levering en goede service
Met een aantal technische vragen naar de winkel/showroom gegaan. Ik kreeg daar door het vriendelijke personeel duidelijke antwoord en op. Goed advies is ook geld waard. Thuis alles op een rijtje gezet en de benodigde artikelen online besteld. Ik kom de volgende keer zeker hier terug als ik iets nodig heb.
zoals omschreven
Top uitleg en service
Top geregeld en meegedacht. Jammer van de lange levertijden momenteel.
Zeer vlotte afwerking van alles
Zaterdag besteld dinsdag i huis
We kregen goede uitleg en werden zeer vriendelijk geholpen.
de onderdelen werden tijdig en juist geleverd. kon ze gelijk zonder moeite monteren.
Een prima onderneming die afspraken nakomen. Tevens leveren ze kwaliteit voor minder geld.
top en goede service
Makkelijke communicatie en snel inzicht in mijn situatie en komende met passende oplossingen. Snelle toezeding van de bestelde artikelen die van uitstekende kwaliteit bleken te zijn! Een stuk pijp heb ik verkeerd besteld; nem benieuwd hoe we dat gaan oplossen! De prijzen zijn stukken lager dan ik bij een plaatselijk kachelbedrijf moest betalen!
Snel geleverd en een goed product die kachel achterwand.
Goed advies. Snelle reactie. Producten van kwaliteit
Alleen de prijs..
Goede service snel geleverd Tevreden klant
Echt top materiaal, snelle en correcte levering, enige opmerking: ik vind het bizar dat de installatiehandleiding enkel in het FRANS was.
Ondanks toezeggingen 5 weken moeten wachten op een stuk buis van 50 cm.
Vuurvaste plaat is kwalitatief zeker ok maar die was gebroken toen ik de verpakking openmaakte. Mss kan de verpakking steviger gemaakt worden met evt een dun houten paneel als bescherming
bestelling gedaan snelle levering goede kwaliteit ,echte aanrader!!!
Ik was verrast door de snelle levering. Andere bedrijven zaten allemaal te zeuren dat ze vanwege de drukte langere levertijden hadden, maar bij goedkoopste kachelpijpen ging het supersnel. Binnen 2 dagen geleverd. Ook de kwaliteit van de spullen voldeed volledig aan de verwachtingen. Ik ben dus dik tevreden en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Gewoon goed en snel
Wattstraat 92