Netjes snel en correct

Goed ervaren

Goede uitleg weten waar zij het over hebben

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

Perfect materiaal

Mijn bestelling klopt altijd tot op de puntjes

Prima winkel

Goede winkel goed geholpen

Fantastischgeweldig

Prima zaak netjes geholpen bij vragen . Alleen de vervoerder is helemaal waardeloos

• Snelheid/Levertijd

Prima service en vriendelijk geholpen.

Zoals altijd weer uitstekend geregeld! Alles op voorraad en afhalen mogelijk. Aan de slag!

Warm aanbevolen

Warm aanbevolen One kind word can warm three wintermonths

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, helaas slecht verpakt waardoor 1 pijp bekrast is.

Doordat alles in 1 doos zat zonder verder ingewikkeld te zijn was 1 buis bekrast. Dat was wel jammer. Snelle levering en gemakkelijk bestellen door de makkelijke site.

Snelle levering goede service

Hulp bij matriaal was goed voor elkaar snelle levering en top service

• Snelheid/Levertijd

Mijn pakket is nog niet binnen of ik moet al beoordeling geven ??

Alles goed geregeld

Uitstekende prijs - kwaliteit

Keurig op tijd geleverd en professionele producten. Soepel met retour van teveel besteld materiaal en zelfs binnen paar dagen al geld terug gestort. WARM aanbevolen

Goed geregeld

Goede communicatie, te veel bestelde beugels terug kunnen brengen zonder problemen en geld snel terug gestort op mijn rekening. Top bedrijf.

• Snelheid/Levertijd

Alles correct en vlot geleverd. Zeer tevreden

Correcte en vlotte levering van de producten die ik had besteld. Niets op aan te merken.

• Snelheid/Levertijd

Slordig bedrijf en traag in de reactie.

6mtr. flexpijp besteld , ik krijg 5,4mtr. Nieuwe lengte beloofd , zelf moeten mailen waar hij bleef. Aanbod van 2mtr flexpijp + koppelstuk geaccepteerd. Geleverd koppelstuk draait rechtsom en de 2 geleverde flexpijpen linksom , dus dit gekoppeld krijgen is een drama.

• Snelheid/Levertijd

Goede afwikkeling van bestelde producten

Klantgericht en bieden fantastische service. Bravisimo.

Verkeerd geleverde bocht

Prima site en goede prijzen, maar in plaats van een 90 graden bocht dubbelwandige pijp is een 45 graden bocht geleverd.

openhartig en eerlijk

goed en eerlijk advies! Materiaal wat men teveel koopt en niet gebruikt heeft mag zonder problemen retour. Ook staat men achter hun product! Ik had een technisch probleem met een flexibele pijp deze voorgelegd en werd zonder problemen omgeruild! Daar gaan we niet moeilijk over doen werd er gezegd! chapeau!!

• Snelheid/Levertijd

Hele goede ervaring met dit bedrijf, bestelde spullen waren snel geleverd. Op het laatste moment moesten er wijzigingen gedaan worden in de bestelling, omdat wij een andere kachel kregen dan eerst gedacht, na telefonisch contact werd de bestelling aangepast en verzonden.

Heel goed.

Telefonisch advies en bestellen ging heel klantvriendelijk. Op naar Zevenhuizen om kachelpijpje op te halen. Na veel gezoek, niet te vinden. Geen probleem, weer besteld. En het zou kostenvrij opgestuurd worden. Het pijpje gisteren ontvangen. Echt goede service.

• Snelheid/Levertijd

Top, goede prijs, snel en vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

geen communicatie betreffende de verwachte lverdatum

na 3 weken geen info ontvangen betreffende de verwachte levertermijn., excuses gemaakt en ben geinformeerd over te verwachten leverdatum. verder prettige communicatie

• Kwaliteit N.v.t.

Eerste ervaring. Zeer goed

Vlot, meedenken en zeer goed geholpen. Soms is persoonlijk uitleg de moeite waard. Alle problemen getekend. Jongens bedankt

• Snelheid/Levertijd

Goede producten maar helaas zeer slechte prestatie DHL

Twee dagen zitten wachten op DHL, die dan 's avonds schrijven dat de bezorging morgen wordt. Na 3 dagen mag ik het dan ophalen in het service centrum in Hengelo, zo'n 20 km verderop. Slechte service. Van Goedkoopste kachelpijpen niets dan lof, snelle reactie en goede producten.

Wattstraat 92

3335 LV Zwijndrecht