Ondanks het feit dat ik nog even moet wachten op mijn kachel, durf ik toch wel te stellen dat de deskundigheid en de hulp boven gemiddeld is.
snelle levering, een minpuntje, ik moest wel zelf iets doen om ze in elkaar te laten schuiven.
correcte levering en afhandeling. Dus zeer tevreden.
Alles was ok alleen waren de platen gebroken door dhl maar had daarom 2platen besteld en was het meer of voldoende om de stukken te zagen dank voor de vlugge besteling
Producten ( pumica platen) zeer mooi verpakt! Onbeschadigd aangekomen!
Zoals beloofd alles keurig op tijd geleverd
Duidelijke website goed contact en uitleg
Redelijk goed.
Uitstekend!
Op website wordt aangegeven levering binnen 1-2 werkdagen. We hadden het dinsdag besteld en het kwam pas zaterdag. Dat duurt te lang, zeker als je erop rekent en er geen communicatie is dat het langer gaat duren. Dat zou beter kunnen. Verder waren de producten prima en zoals verwacht.
Snelle levering en goed
Zeer snelle levering en alles in stock Verpakking uitmuntend Aanrader dit bedrijf
Net wat ik zocht en snel geleverd.
Mooie handige website
is ok.
Er werd een offerte op maat gemaakt die je met één muisklik kon bestellen. Heel makkelijk. Prijs bedroeg de helft van wat de professionele installateur aanrekende voor vergelijkbaar materiaal.
Ik heb deze aankoop ervaren als een goede besteding. Ik ben goed geholpen en alles is netjes en snel geleverd!
Ze hebben bijna alles. En voor normale prijzen. Helemaal top
verkeerde maatvoering, efficient een juist maatvoering geregeld.
Goed service en aardige mensen.
Ik had hier jaren geleden al eens pijpen gekocht. Prima geholpen
Zie titel
Wattstraat 92