De plaat werd vier weken te laat geleverd. Ook was de plaat helemaal verkeerd. We hadden gevraagd om een rechthoek met een kleine radius (R=1-2mm max) op de hoeken. De plaat kwam binnen met een mega grote radius op slechts twee hoeken en niet eens allebei aan de voorkant. Waardeloos dus.
Klanten beter op de hoogte houden van hun bestelling wanneer de levering komt en dat ze er niet zelf achteraan hoeven te bellen bij jullie
Snelle levering van kwalitatief goede kachelpijpen
1 week op mijn bestelling moeten wachten Was op voorraad. 1 tube lijm half leeg. Verzenkosten erg hoog. Op voorraad snel geleverd Nou ja dacht, ik doe maar. Kontact met mail werd snel gereageerd.
Originele beoordeling
we wachten al van januari op nog enkele onderdelen van de bestelling
Bestellen gaat makkelijk en snel. Vind alleen de bezorgkosten extreem veel.
Thx
Mooi produkt voor lage prijs
snel, correct,betaalbaar
Goed geholpen met wat advies en heel vriendelijk.
Ondersteund en oplossing gericht
Positief
Goede en snelle levering . Nette scherpe prijzen en top service
Doen wat ze zeggen
Duidelijke site, makkelijk bestellen, snel en correct geleverd. Goede kwaliteit. Een mooie optie zou wellicht zijn om een gewenste afleverdatum op te kunnen geven. Maar verder helemaal top!
Gemakkelijk te bestellen. Snel geleverd. Gemakkelijk te contacteren.
goed bereikbaar, belt terug zoals afgesproken. artikel netjes geleverd volgens opgave. Prima indruk over het bedrijf.
snelle leverig & communicatie
Snelle levering,mooie materialen die perfect passen en er mooi uitzien, in een woord ,geweldig.
Zelfs in deze tijd van lange levertijden en moeilijk moeilijk. In het bij Goedkoopstekachelpijpen.nl geen probleem. De 45gr bochten waren er al na een weekje wachten. De tweede bestelling van de 30gr bochten waren er binnen twee dagen. Makelijk bestellen. Ook de rand artikelen zijn makelijk te vinden
Een goede duidelijk verkopende partij
Goede afhandeling van aanvraag / leverantie. Vind wel de ‘klein order kosten’ wat hoog. +/- €13,- voor verpakken afdek-ring vind ik achteraf bezien wat veel. Zat wèl keurig in een kartonnen doos met snippers. Groet, Sjaak
Ik heb weinig op of aanmerkingen, alles was naar wens
Fijne web winkel duidelijk artikel uitleg.aleen een beetje lange lever termijn dan verwacht
Snelle levering, keurig verzorgd
Wattstraat 92