Keurig materiaal voor betaalbare prijzen.
nou makelijk besteld en ook snel geleverd door n aardige man aan deur bezorgd
Telefonisch goed bereikbaar en met twee dagen was de bestelling binnen. Gezien de lange levertijden tegenwoordig werden we hier heel blij van. Verkeerde lengte besteld, deze sturen we retour. Verzendkosten zijn voor onze rekening. Nieuwe, tweede bestelling geplaatst en deze was er wederom met twee dagen. De verzendkosten variëren, bij de eerste bestelling van meer dan 600 euro moesten we 37,50 verzendkosten betalen en bij de tweede bestelling van 245 euro betaalden we 12,50 euro.
Op website mis ik op de productpagina voor een leek essentiele informatie zoals welke zijde welke diameter, inwendige of uitwendige diameter, suggesties voor materialen die bij het product gekocht moeten worden zoals bevestigingsklemmen.
Prima kachel pijp zo
Originele beoordeling
Nog niks ontvangen
Goed advies en snelle levering. Product van goede kwaliteit!
Lekker snel gekomen. Jammer dat dhl. trace en treck aangeeft te bezorgen tussen 8.00 en 18.00 uur.
Snelle verwerking van order. Bestelling kon volgende dag al opgehaald worden. En niet onbelangrijk, deze winkel leverde het artikel ook nog eens voor de laagste prijs.
mensen die er verstand van hebben en perfecte service. ik had een verkeerd deel gehad en werd direct Super geholpen.
Perfect geholpen met het uitvogelen van de pijp die op onze kachel moet! Super service.
Goed geregeld
Zoals de titel, had snel een pijp nodig en deze kwam de volgende dag binnen, top
Heel goed geholpen netjes op tijd geleverd
Prima, ik kom weer.
RVS rookgasafoer tbv condenserende CV ketel besteld. Vlot geleverd. Verbeterpuntje: stickers niet op afdichtend vlak plakken.
Ruime keuze, redelijke prijzen, geen gezeur over niet verzenden van breekbaar materiaal! Goed verpakt is het goed aangekomen.
Diverse malen contact gehad per email en per telefoon, vriendelijk en professioneel geholpen. Bedankt voor de goede service
Meedenkend
Mooi product en snelle levering
Bellen eb direct kunne leveren
Super geholpen door hele klantvriendelijke mensen
Even een kleine hapering, maar snel opgelost.
Goede ervaring
Originele beoordeling
Ik bestel een schouw, geen schouw te zien, Gepensioneerd koppeltje aan de deur die er een sport van gemaakt hebben om me op te sporen omdat er bij hun een schouw was geleverd. Dit adres had geen enkele overeenkomst met het mijne. Er ontbrak een stuk, op de bon stond nalevering. Nu twee maanden later zou dit geleverd zijn maar waarschijnlijk terug op een adres naar keuze want ik heb niets gezien, dus ja… ik ben tevreden van het materiaal. 5 sterren voor de fabrikant. Voor het leveren van de goederen 5 sterren voor het gepensioneerd koppeltje. Mvg Kalle Devadder
Tijdens de aanschaf van een kachel voor in de veranda, diverse keren contact gehad over welk materiaal er benodigd was en hoe dit het beste geplaatst kon worden. Keer op keer goed geholpen. Het is kostbaar materiaal maar de prijzen zijn beter dan veel andere webwinkels en het assortiment is heel uitgebreid en compleet. Het enige nadeel was dat er een product niet op voorraad was maar dit wordt nagestuurd. Een topzaak!
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht