service zoals je hoopt dat je het krijgt
Snelle levering, en goede producten!
Fijne winkel
Top prima
Een superieure service en perfect technisch advies. Een webshop die deze hoge score echt verdient!!
Goederen ter plaatse in Zevenhuizen gekocht. Zeer kundig en behulpzaam personeel.
helemaal goed
Verschillende malen onderdelen besteld. Snelle levering en goede service. Ook telefonisch goed geholpen.
er is geleverd wat ik heb besteld, netjes verpakt
Alles goed en snel geregeld
goede en vriendelijke telefonische ondersteuning en snel geleverd
Spullen werden na 2 dagen netjes afgeleverd.
Zeer prettig
Duidelijke website nette prijzen snelle levering.
Een dubbele kachelpijp aangesloten Was wel een uitdaging .Zeer goed geholpen er werdt meegedacht en ruilen was geen probleem.Uiteindelijk werkt het prima Echt heel blij mee. Super bedankt !!!
snelle reactie en levering
snelle en complete levering van goede materialen
Goede service.
Zeer duidelijke website met veel uitleg. Snelle levering van kwaliteitsproducten
Heel betrouwbaar. Zal hier zeker weer kopen.
Ik kwam om te kijken of ik voor mijn overkapping wat verbindingen voor mijn oude kachelpijp kon vinden. Nadat ik goed geinformeerd was toch besloten om voor een nieuwe 20cm dubbelwandig kanaal te gaan. Toen ik thuis alles geinstalleerd had bleek ik toch nog een extra stuk pijp nodig te hebben. Deze kon ik gewoon 's avonds na mij werk komen ophalen (stond klaar in de schuur). top service!
Mijn bestelling 2 kachelpijpen is keurig op tijd afgeleverd door DHL, die ook een goed track and trace systeem heeft.
Top pijpen zoals omschreven
Wattstraat 92