prima service en snelle levering
Ik had te veel besteld, mail er achteraan. Direct beantwoord en verschil werd volgende dag teruggestort.
Wij hebben nu twee keer bij dit bedrijf besteld. Bestelde artikelen snel in huis. Bij de tweede bestelling hadden wij wat vragen dus voor de zekerheid even gebeld. Telefonisch zijn zij ook goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden!!
Genoeg keuze en duidelijke website.
Ik kan hier helemaal niets op afkeuren! Koop met een gerust hart bij Goedkoopstekachelpijpen!
Voor mijn vakantiehuis in Frankrijk een dikstalen rookafvoer via de site samengesteld, volgende dag afgehaald. Ik werd er op geattendeerd dat 1 buis niet van het goede type was en deze werd direct omgeruild voor de correcte. Zojuist geïnstalleerd en kachel brand al! Ook nog even bij de Brico gekeken, alles minstens twee keer zo duur en assortiment erg mager. Blij dat ik het uit Nederland heb meegenomen.
Bij aankomst werd je netjes geholpen. De kachel die ik had gezien werd nauwkeurig in de auto geladen door het personeel. De algehele afhandeling met de factuur en betaling was ook goed. Wat mij betreft een aanrader gezien de prijs/kwaliteit en service.
alles is netjes verzorgd maar pijpen die over zijn kunnen we die terug sturen
Produkt is goed, levering kan sneller.
Ben goed geholpen.via internet lukte het niet helemaal, omdat ik niet precies wist wat ik er allemaal bij nodig zou hebben, via telefonisch contact ben ik perfect geholpen. Helaas is het wel jammer dat het niet helemaal duidelijk is wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Ook hiervoor weer telefonisch contact gehad en weer prima geholpen, er bleken proberen te zijn met de track codes. Heb de spullen nog niet Dus kan niet oordelen over de kwaliteit. Met vriendelijke groeten Johan heijltjes
Meedenken , vriendelijk, snelle levering.
Snel en goede materialen Goed advies
Goede betrouwbare websites en ze komen de afspraken na!
Alles binnen. Is goed en mooi. Alleen jammer dat de post.nl code veel te vroeg was. Dus ko niet zien wanneer het binnen kwam gelukkig was ik thuis.
Originele beoordeling
Helaas heb ik nog niks binnen gehad. Gisteren zei de app bezig met verwerken. En vandaag kan hij de code niet vinden.
erg kundig en zeer behulpzaam personeel.TOP
Prima service en snel!
Geleverde spullen goed verpakt, op tijd geleverd.
RVS kachelpijpen besteld 2 dagen later in huis Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs
Goede en vriendelijke communicatie. Vrijdag via internet een houtkachel besteld en maandag in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
zo hoort het, snel en correct
bestelling gedaan. keurig netjes afgehandeld.
het zou wat gemakkelijker worden als je een voorstel krijgt nadat je een pijp maat en soort ingevuld hebt daar alleen passende delen te zien krijgt. nu een verloop ontvangen die eigenlijk bij een extra geisoleerde pijp hoort. ik heb me er wel mee gered.
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht