Buiten dat het goede producten zijn, is ook de service uitstekend: goede telefonische bereikbaarheid en altijd bereid mee te denken over een goede/praktische oplossing.
Product is wat er beschreven staat
alles ok
duidelijke website en keurige levering van wat ik bestelde
Materialen zijn van goede kwaliteit en de service uitstekend.
Prijs kwaliteit heel goe.gr kris
Verzend kosten zijn enorm hoog.
Makkelijk besteld en 2 dagen later al in huis
Houtkachel van thuis meegenomen naar Frankrijk voor plaatsing in de serre van mijn moeder. Niet alle afmetingen voor montage waren voorhanden, maar na overleg met een behulpzame medewerker alle benodigde materialen mee kunnen nemen en de kachelpijp met dakdoorvoer in één keer kunnen installeren - wel zo fijn als je 800 km verderop op een half schuin dak staat te hobbyen. Advies en levering krijgen een zeer ruime voldoende. Prijs was prima te noemen, zeker voor de kwaliteit van het materiaal.
Doos had iets kleiner gemogen.
Goede service erg behulpzaam. Ze hebben goed meegedacht voor wat in mijn geval de beste oplossing was.
Zoals hierboven al staat wanneer men niet het juiste product levert is de teleurstelling groot.
Alles super
Vlotte levering
Snelle levering en ben terug gebeld met een antwoord
Duidelijke site, uitgebreid assortiment en concurrerende prijzen
Snelle levering, makkelijk te monteren en goede kwaliteit.
Zeer goed, de bestelling die ik had geplaatst is op initiatief en advies van het bedrijf aangepast zodat wat ik thuis besteld kreeg in 1 keer goed was.
Snel en kwalitatief spul!
Sneller dan het licht..zo snel had ik mijn vonkenscherm in huis. Super goed verpakt.
Ik heb voor mijn kachelpijp van mijn buitenhaard online een aantal onderdelen besteld omdat deze doorgerot waren. Zekerheidshalve van alles 2 als reserve. Omdat er normaliter geen 2 T-stukken in een kachelpijp zitten werd ik hier keurig over gebeld of de bestelling wel klopte. Toen ik mijn bestelling verklaarde werd mij keurig een alternatief ter overweging aangeboden. Dat is de service die ik van een specialist verwacht en nog maar zelden tegenkom. Zeker in de online-wereld is dit verre van normaal!
Kon de door mij bestelde pijp dezelfde dag nog afhalen.
Vandaag besteld, de volgende dag al in huis. Prima!
Na een foute bestelling gedaan te hebben, werd er meteen telefonisch kontakt opgenomen en binnen een half uur was alles geregeld naar tevredenheid.
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht