Snelle levering en goede kwaliteit

hands-on

Toen ik belde omdat de foto's bij het artikel voor verwarring zorgde, heeft de medewerker tijdens het telefoongesprek een van de 2 foto's verwijderd. De 2e foto bleek niet bij het artikel te behoren. Daarnaast heeft hij mij een duidelijk advies gegeven en uitgelegd wat de reden is van de hoogte van de prijs van een ander artikel, waardoor dit voor mij verklaarbaar was.

• Snelheid/Levertijd

Prima adres voor materialen voor alles dat met kachels en haarden te maken heeft.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede prijs

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goed advies

Voor de goedkoopste Kachelpijpen vond ik het nog vrij duur. Er ontbrak iets aan mijn bestelling, dus advies ontvangen om wat onderdelen toe te voegen. Goede en snelle levering en goed advies.

• Snelheid/Levertijd

Product netjes en snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Voldeed volledig aan mijn verwachting

Product voldeed aan mijn verwachting op basis van de website. De kwaliteit was goed De levering was netjes volgens planning Minpunten waren wel dat de buis slordig gezaagd was en slordig ingepakt.

• Snelheid/Levertijd

Prima, bij het uitpakken, alles kompleet

Zeer duidelijk op de internetsite.

Henk is een topkerel

bedankt Henk

Top spullen

Via via in contact gekomen. Alles paste perfect en snel. Goede spullen voor goede prijs.

• Snelheid/Levertijd

Eindelijk een webshop die met zijn klanten meedenkt

Ik had mijn order geplaatst maar artikelen gekozen die niet te juist waren. volgende dag gebeld door medewerker van Goedkoopstekachelpijpen.nl en op zijn advies is de order aangepast. Erg vriendelijk en klant meedenkend. Niet zomaar afsturen wat er besteld is en daarna problemen krijgen. De volgende dag stond de pakketbezorger al voor mijn deur.

• Snelheid/Levertijd

Net product en volgens afspraak geleverd

Duidelijke omschrijving op site en naar verwachting

• Snelheid/Levertijd

Goed advies en prima materiaal snel geleverd

Na mijn bestelling kreeg ik advies dat bepaalde onderdelen niet te combineren waren. Gelijk met een alternatief gekomen en order aangepast

• Snelheid/Levertijd

Na mijn bestelling wacht ik nog op verzending

Na 6 dagen nog geen idee wanneer mijn bestelling verzonden gaat worden. Na 6 dagen vragen om een beoordeling is dan niet handig.

Supersnel

Vandaag besteld, morgen in huis. Supersnelle en correcte levering van het nestelde.

• Snelheid/Levertijd

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf!

Concentrisch verloopstuk besteld. Was geen afdichtring bijgeleverd terwijl dit wel op het productplaatje stond. Contact opgenomen. Zit er niet standaard bij, bestel maar eentje via de webshop. Kosten ring €2,50 + verzendkosten €15,-. Terwijl rubber afdichting past in een envelope...kosten €1,-. Jammer, slechte service!

• Kwaliteit N.v.t.

Prima geregeld

Online bestellen, betalen en een paar dagen later is het er.

Prima, en snel

Goede snelle levering.

Goederen waren netjes verpakt, en snel geleverd.

Top en zeer goed advies

Spullen besteld en werd gebeld dat ik dingen niet nodig had en ander wel en niet had besteld top service

• Snelheid/Levertijd

Prima product.Mooie strakke rvs buis.

Ik heb het product nog niet gebruikt op mijn tuinkachel. De rvs buis met toebehoren ziet er prima uit. Ik heb wel 1 minpuntje. Het is jammer dat de 90 graden bocht scherper is als 90 graden. Hierdoor hangt de buis iets af in het horizontale deel. Binnenkort maar eens proberen hoe de rookgassen worden afgevoerd.

• Snelheid/Levertijd

Goede spullen en goede service

Telefonisch goed te bereiken, vooraf goede informatie, snelle levering, klein foutje snel en perfect hersteld, maar bovenal: prima spullen!

Makkelijk bestellen Goede prijs Snelle levering

• Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd

Gewoon goed.. vakkundig advies en vriendelijk

Prijs kwaliteit is uitstekend. Er is op alle vlakken niets op aan te merken.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goed verpakt. Goed product, prijs zou wat minder mogen

Wattstraat 92

3335 LV Zwijndrecht