En ook nog een scherpe prijs!
de regelklep zit maar aan een kant vast en dit is echt beun, ook valt het product tegen als ik kijk naar de prijs/kwaliteit verhouding.
Jammer dat u niet contact hebt opgenomen met ons. Wij zijn altijd bereidt om samen met de klant naar een oplossing te zoeken waarin u zich kan vinden.
Super tevreden
Producten zoals beschreven en alles snel geleverd.
Service iets minder, in achteraf schuurtje zelf uitzoeken waar je moet zijn. Ietwat klant onvriendelijke uitstraling. Kwaliteit is prima. “Sommige webwinkels moet je ook niet ZIEN”
Men vind vragen van klanten lastig en laat dat heel goed weten
Behulpzaam in het zoeken naar een oplossing. Mooie kwaliteit kachelpijp! Zeer tevreden. Aanrader!
Degelijk oroduct
top bedrijf, goed geregeld. zo hoort het....
Snelle levering, Goed telefonisch bereikbaar, geduldige aardige mensen, en goede retourvoorwaarden.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Prijs is uitstekend
De bestelling was gemakkelijk te doen aangezien ik niet ver van het bedrijf af woon heb ik gekozen om het op te halen op de dag van bestellen kreeg ik avonds der melding dat het klaar stond om op te halen super geregeld
Oké
Zie boven
Ik ervaar het als fijne service als er wat is kan je altijd bellen
Gevonden via de site order besteld 15min later afgehaald topservise
23-12-2020 de levering mogen ontvangen ontvangen, dus nog geen zicht op onderstaande vragen over de prijs / kwaliteit verhouding
zeer goed
Wij hadden 2 extra kachelpijpen nodig Op marktplaats jullie gevonden on line besteld en supersnel geleverd
Heel erg behulpzaam. Goede begeleiding in wat ik allemaal moest aanschaffen met 'veiligheid' in ogenschouw!
zeer snel binnen
Prima leveringen
Héél goede service. Vlotte levering, correcte afhandeling, eerlijke mensen, goed en mooi verpakt. Alleen betalen ging wat moeilijk (van België naar Nederland ) maar we werden goed geholpen op een duidelijke manier.
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht