Erg klantvriendelijk en alles werd snel geleverd. Ook niet gebruikte onderdelen werden zonder morren retour genomen en per omgaande gecrediteerd.
Prima alles goed verpakt en snelle levering
Uitmuntend, zeker een aanrader voor iedere kachelbezitter. InnovatoryA Zwolle
Henk van goedkoopste kachelpijpen is voor ons de meest prettige en betrouwbare leverancier van de mooiste materialen.
Scherpe prijs, goede service en advies. Erg blij met resultaat
Telefonisch goed bereikbaar, correcte informatie, behulpzaamheid, goed product.
We hadden nog vragen over de afmetingen, contact gezocht en keurig netjes en vakkundig geholpen. Over de bestelling nog terug gebeld dat de montage ringen standaard bij de levering zitten, waar maak je dat mee dat er mee gedacht wordt. Bedankt voor de service en levering. De kachel brandt heerlijk.
heel goed
Nadat ik enkele artikelen besteld had, werd ik gebeld en erop geattendeerd dat ik iets vergeten was, dit artikel kon nog in dezelfde levering mee gezonden worden. Bij montage waren er onduidelijkheden; deze werden via facetime op n zeer klantvriendelijke manier opgelost.
Bij een paar bedrijven een offerte aangevraagd voor mijn kachelpijp en de "Goedkoopstekachelpijpen.nl" had als enige een vraag die aangaf dat ze er serieus naar gekeken hadden. Daarna had ik nog een paar vragen mbt de installatie en veiligheidseisen. Die werden allemaal goed en snel beantwoord. Helemaal top !
topwinkel
Topservice. Ze zagen dat wij waarschijnlijk een verkeerde maat bestelden en namen daarover contact met ons op. Daarna werd het juiste product snel geleverd. Prima!
Hoi Henk/Ian, Wederom perfect geregeld zoals altijd, doe al meerdere jaren zaken met jullie. En zal dat blijven doen door de juiste informatie die jullie geven en de zeer snelle leveringen. Tot volgende keer!
Super goed opgevolgd en geleverd. Wist precies waar en wanneer het geleverd ging worden
Net, snel en goede communicatie plus levering, heeft hierbij het volledig vertrouwen in de klant laten blijken, bijzonder bedankt!
Goed advies , niet moeilijk doen over het terug brengen van producten juiste prijs kwaliteit verhouding
Dik tevreden
Goede en juiste ondersteuning en advies, snelle levertijd en producten voldoen zeker aan de verwacht
Bij vragen werd ik snel geholpen, kreeg ik snel antwoord.
Had als DHZ-er paar praktische vragen. Direct antwoord en goede tips. Snel geleverd, goed verpakt, prima spullen.
Ik vond het fijn dat er gewoon mee gedacht werd en ik niet alle zelf moest uitzoeken.
Bij het afhalen en inpakken van de vaste en flexibele schoorsteenpijpen werd ik goed en efficiënt geholpen. Het nasturen van ontbrekende pijp was geen probleem.
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht