Waren problemen met DHL maar werd goed opgepakt ,uiteindelijk alles goedgekomen zeker een aanrader
Schoorsteenkap met vonkenvanger was volgens de site op voorraad maardat bleek onjuist. Toen hebben ze na 4 dagen zonder verzendkosten un kap geleverd zonder vonkenvanger dus ik heb er zelf gaas in gemaakt 😠 maar ik had un extra afwerk rozet nodig en die hebben ze uit coulantse voor t wachten bij gedaan . 👍 ik weet nie dat bij jullie bekent is dat de verkeerde is geleverd
Geweldige service en kwaliteit
We hebben voor onze eerste houtkachel voor in Viva La France alle benodigdheden persoonlijk gekocht en gehaald en gaan mee op transport. Goede service en vakkundig advies gekregen. We komen hier zeker terug voor onze andere houtkachels. Qua prijs ook gunstig.
Goed contact , goede service, probleem netjes opgelost
Goed en snel geleverd tegen een gunstige prijs
Kachel materialen zijn al duur genoeg. Maar hier is het echt wel een stuk beter qua prijs als vele andere. Ook was ik op een zaterdag langs geweest omdat ik mijn situatie wilde uitleggen en kreeg een prima service met het uitzoeken van de benodigde spullen!
Snel geleverd, uitstekende kwaliteit, en vooral het feit dat het artikel gewoon op voorraad was was erg prettig. Drie andere bedrijven geprobeerd: geen van allen had het op voorraad.
Goede kwaliteit voor een zeer acceptabele prijs, snelle levering!
Ik kreeg goed advies. En een fout in mijn bestelling werd opgemerkt en in orde gemaakt. Helemaal goed.
X
Er wordt goed en vakkundig advies gegeven. De levertermijn was heel vlot, contact verliep soepel. Zeker aan te bevelen!
Na persoonlijk advies waren alle onderdelen aanwezig. Bij montage bleken alle componenten aanwezig te zijn en te werken.
Na de bestelling een vraag gesteld. Werd direct gebeld en de juiste oplossing gegeven. Super attent en aandachtig geluisterd en de wil om goed te helpen en de juiste spullen te leveren.
heel goede hulp! we waren iets vergeten te bestellen en zij belden ons op om dit te melden en of ze het mochten meesturen! zeer vriendelijk ook aan de lijn. een echte aanrader!
Gemakkelijke duidelijke website
Aangezien ik zelf de houtkachel wilde aansluiten was ik op zoek naar de juiste materialen. Op de site 'verdwaalde' ik al snel vanwege de zeer vele onderdelen in allerlei maten. Enkele malen mails over en weer en enkele telefoontjes verder is nu alles veilig en compleet gemonteerd, heel fijn.
Snelle antwoorden op vragen en behulpzaam. Groeten, Tevreden klant!
Moest toch nog wat omruilen; ging probleemloos. Goede service en vakkundig
na controle van mijn factuur zag ik dat het toch in orde was, geen tweekeer verzend en order kosten . geheel mijn fout voor alsnog mijn excuses.
Zeer tevreden.
Kon snel de producten vinden die ik nodig had en zijn vrij kort daarna geleverd.
Accuraat ,snelheid afhandelen en prijs zijn uitstekend
Wattstraat 92
3335 LV Zwijndrecht