Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een consistente positieve indruk van de service. Klanten prijzen het vriendelijke personeel, de snelle levering en de betrouwbare producten. Als er problemen waren, werden deze opgelost door duidelijke communicatie en follow-up. Over het algemeen is de feedback positief voor alle bestellingen.
Zes dagen te laat bezorgd.
7 June 2026
Wijbren
De Wilp
Helemaal tevreden en als verassing nog een spel kaarten gekregen. Bedankt daarvoor
22 May 2026
Carolien
Scheemda
Top spullen
8 May 2026
Arno
capelle aan den ijssel
Jaren geleden veel problemen met mijn Keramische vloer vlekken die er niet afgingen enzv. dan contact opgenomen met thuis schoonmaken en en een zeer goede uitleg het Sprenkler systeem aangekocht poets hier nu al meer dan 10 jaar mee en heb onlangs een bijgekocht en ik moet zeggen het is zelfs nog verbeterd ik wist niet meer juist welke maat en jawel een mailtje gestuurd en alles goed uitgelegd waarvoor mijn dank dus ja ik heb niets dan lof en de juiste produkten en de juiste hulp verzending okee Vriendelijke groeten Lydie
19 April 2026
Lydie
Lommel
3 doeken besteld en maar 2 geleverd. Na 1 telefoontje alles netjes opgelost.
17 April 2026
X
28 March 2026
Jan
Oplaat
Fijn bedrijf en goede en duurzame producten
21 March 2026
Mieke
Beneden-Leeuwen
Vriendelijke mensen die meedenken. Je kunt overal spullen kopen maar de mensen maken het verschil.
28 February 2026
Marleen
Heesch
bestelling snel in huis! Toppie!
21 February 2026
Bianca
Haren
Al een tijdje niks meer besteld. Maar het ging altijd goed.
20 February 2026
Bart
Hillegom
Oke
12 January 2026
H
Ruinerwold
ik ben geen liefhebber van schoonmaken dus het was heel vuil, maar de hier gekocht spullen maken verrassend makkelijk schoon met enkel een beetje water. En snel verzonden.
31 March 2025
Makkelijk
17 March 2025
Dounia
Rotterdam
Top ben er blij mee. Groetjes roos van katwijk
13 March 2025
Roos
Mill
Goed product, compleet geleverd. Het dweilsysteem werkt erg prettig.
10 March 2025
Marijke
Assen
Geweldig product
10 March 2025
Annie
Geffen
We kregen een gebruikt en incompleet product toegestuurd. Na wat heen en weer mailen kunnen omruilen voor een nieuw exemplaar. Retourkosten werden vergoed, maar al met al een hoop onnodige moeite.
Beveelt niet aan
9 March 2025
Johan
Nederland
Ik vind erg duur zijn. En dat is goed, fijn werken met hout vloer.
3 March 2025
Anja
Veghel
Mooi product, had ik jaren eerder moeten hebben.
11 February 2025
Simone
Almere
Ging iets verkeerd met bestelling maar snel en prima opgelost
11 February 2025
Marjorie
LANDSMEER
super
25 January 2025
Edgar
Vlaardingen
De levering was prima optijd helaas heb ik nog geen bericht gekregen omtrent mijn wisser of het wel de juiste is . Op het filmpje is te zien dat de pads vast kunt zetten op de bovenkant van de wisser omdat de pads te groot zijn. Bij het geleverde wisser kan het niet. Ik heb in mijn werk altijd met de GREENSPEED gewerkt zodra die bekend werden . Dus ik weet ermee te werken. Laat AUB een wat horen bvd
9 January 2025
Gerrie
Didam
Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat.
U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger.
Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op!
Kerkenbos 10-105
6546 BJ Nijmegen