Mooie producten én beste prijs

Warm aanbevolen!

Goed schoonmaak middel

Schoon maak middel weinig voor nodig en goed resultaat.

Klamvovhtig werk over m'n ramen gaat goed maar ken t product he

Snelle levering, goede service

Bestelling was snel in huis. Er ontbrak een onderdeel, is direct nagestuurd.

Spullen ontvangen en dan reclame erbij stoppen dat het 20% goedkoper kan.

Enthousiast bestel je iets van 85 Euro en gaat er gelijk mee aan de slag. Nadat je het even getest hebt valt er een advertentieblaadje uit. Daarop staat hetzelfde product nu 15 Euro goedkoper is! Dan stuur je een nette reactie terug en je hoort helemaal niets meer. Product is prima maar een reactie had ik wel op prijs gesteld.

Snel en goed

De onkruidpomp werd snel geleverd. Hij zou tegen schoonmaakazijn kunnen. 1 keer gebruikt dus kan nog niets zeggen over de duurzaamheid. Wordt vervolgd!

uitstekend

bestellen ging gemakkelijk en bezorging was snel.

perfecte service

goed product en perfecte service

Echt fijn

Fijn en praktisch.

Keurige levertijd

Prima op de hoogte gehouden betreft de bezorgtijd. Product, een raamwisser ook erg tevreden.

Bestelde spullen, keurig verpakt snel ontvangen.

Ik zou hier zeker weer spullen bestellen.

Prima spulletjes en netjes verpakt.

Alles naar wens !

Top service!

Top product

Gebruikt om verf en transparante lak van laminaat af te halen. Doet wat het beloofd. Makkelijk te gebruiken.

Snel en keurig verzorgd

De levering van een goede raamtrekker was snel en correct gedaan zou niet weten wat er verbeterd kan worden.

Best purchase ever!

Was looking for a duster with a removable and washable part - finally found a perfect product! It cleans wonderfully and it's very easy to wash it in the washing machine afterwards. Does not leave any fluff (from the duster itself), very soft, very good in removing the dust. I cleaned my jalousie in no time!

Goed pakket met mooie produkten

Goede kwaliteit Snel geleverd

Fout artikel ontvangen na telefonisch contact snel opgelost super

Uitleveren duurde erg lang

matig

Geen afdoend product

Met de verhouding 1L biomos op 10L water, werkt het alleen op een licht vergroend terras, op de donkere stukken had het weinig effect. Wat inhoud dat ik het meerdere keren zal moeten doen, word dus een dure grap op dit groot terras.

Prima goede service

Snel geleverd, superfijn product

Fijn product

Gewoon goed !!

Kerkenbos 10-105

6546 BJ Nijmegen

024-2034110

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op!