Pluspunten

Makkelijk op te bergen, makkelijk in gebruik en makkelijk schoon. Scheelt ruimte in de bergkast (want emmer en mop de deur uit) en zelfs met mijn zwangere buik geen enkele moeite (heb manlief wel laten stofzuigen van te voren). Met peuter en baby op komst is dweilen van vooral de keuken eigenlijk frequent noodzakelijk, al waren wij dan vaak 'even snel' met een vloerdoekje in de weer. Nu gewoon de stok uit de kast en in een half uur is ons hele huis (67m2, 1 kamer met vloerbedekking) gedweild met 1 dweil. Dweil in de machine bij de handdoeken op 60C en klaar. Snelle levering ook!

Bij het onder de kast doorhalen, draait de sprenkelsteel niet heel soepel en kost het wat moeite hem in zijn rechte stand terug te draaien.

Pluspunten

zeer snel, geen verzendkosten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vlot besteld ook vlot geleverd

Geen tips klopt gewoon

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Binnen termijn geleverd.

Doos was beschadigd en deels open... Gelukkig zat alles er nog in.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

niet meer hoeven bukken het dweilen kost weinig kracht snel klaar mijn huisje heeft een oppervlakte van 60m², ik heb er 2 doeken bij, maar er inderdaad maar 1 nodig

ik ben 1.63m en had het fijn gevonden als de stang in- en uitgeschoven zou kunnen worden; wel is het dat deze prettig is voor langere vrouwen de doek is lekker royaal, maar als hij precies pas zou zijn zou dat fijner zijn bij het schoonmaken van plinten en afdekplinten; nu vouwt het doek dubbel en helpt de kracht die je zet op de stang niet om goed over de afdekplinten heen te gaan. dat kan beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte toezending na late beantwoording van mijn aanvraag

inspreken afschaffen en doorschakelen als alternatief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Maķkelijk gebruiksvoorwerp

De punt in de steel en het gaatje daarvoor in de dop is erg ongelukkig gemaakt. Beter zou zijn een soort drukknopje op de steel te maken die het water doorgeeft.

Pluspunten

Pluspunten

Ontzettend snelle levering. Wij zijn heel erg tevreden over de diensten van thuis schoonmaken.nl

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heerlijk poetsen zonder emmer! Heel handig systeem, ben er tevreden over.

De hardnekkige vlekken op onze vloer zijn moeilijk te verwijderen met dit systeem, maar enkel de meest hardnekkige...

Pluspunten

Heldere en duidelijke communictie. Goede overzichtelijke site

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snel geleverd, prima produkt.

Pluspunten

Goede site, supersnelle levering. Chapeau!!

Pluspunten

fijn om mee te werken

Als je de steel plat legt, dan loopt het water eruit.

Pluspunten

Snelle levering Juiste producten geleverd Uitstekend verpakt

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: