Gewoon zo doorgaan

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, en prima product !!

• Communicatie

Pluspunten

super snelle levering

• Communicatie

Pluspunten

Handig in gebruik Handen worden niet nat

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Bij vragen gelijk antwoord . Snel verzonden .

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede site, snel geregeld.

Pluspunten

Wij hebben de grijze matte tegel van Mosa! Iedereen die deze tegel heeft weet hoe moeilijk of niet deze vloer schoon te maken is. Er komen wolkjes en vlekken op de tegel die niet meer te verwijderen zijn. Na heel veel geprobeerd te hebben heb ik dit probleem voor gelegd aan Thuisschoonmaken.nl. Diezelfde dag is er iemand van dit bedrijf komen kijken en heeft èèn tegel voor mij schoon gemaakt. Wat een service, toch? Maar nog beter, het werkt. Ik heb nu de hele vloer schoon gemaakt met Basisreiniger R. En daar hoef je niet eens voor te schrobben! Daarna met schoon water na spoelen. Zelfs de voegen zijn weer schoon. Nu kan ik heel goed de vloer bij houden met de microvezel dweil. Ook al makkelijk want je hoeft niet met emmers te sjouwen want het water zit in de steel. Wel vaak een schone microvezel dweil gebruiken en na elke beurt in de wasmachine. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Beloven wat ze zeggen snel en perfect bezorgt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goede service!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

vrijwel alles vind ik positief

kan de stok niet ophangen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijkheid op de website, correcte afhandeling en snelle levering! Ik zocht naar het product via Google en binnen één klik kwam ik op de juiste site terecht, omdat de oude en nieuwe naam samen werden genoemd in het overzicht. Handig!

ik ontving van diverse kanten 5 of 6 mails over mijn aankoop, dat het onderweg was, dat het betaald was, een track&trace nummer etc. Goed bedoeld, maar een beetje overdreven. Bevestiging aankoop en track&trace lijken me voldoende.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering en alles netjes discreet verpakt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Afspraken worden keurig nagekomen

Er wordt een korting van gratis bezorgen aangeboden boven een bedrag van €100,- echter als dat bedrag er net overheen is wordt de korting niet verrekend omdat er dan weer vervoerskosten worden berekend. Bij mij is dit probleem netjes opgelost na een telefonisch kontakt, echter ik had eerst de neiging om het helemaal niet meer te kopen. Ben nu wel tevreden na deze oplossing.

• Communicatie

Pluspunten

Ze denken goed met je mee, ik heb mijn producten savonds geleverd gekregen omdat ik overdag nooit thuis ben. Bedankt daarvoor!

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: