Snel alle producten geleverd, en het is fijn om mee te werken.

James Watt tapijtreiniger bevalt me prima, ik gebruik het al jaren.

Super goed

Top top top

Prima in orde

Heel goed verlopen ook telefonisch alleen door de drukte moest ik lang op mijn bestelling wachten

Goed!

Snel geleverd!

Vriendelijk geholpen en voorzien van goed advies

Eindelijk een produkt wat wel werkt. Snelle service en goed advies.

Snel geleverd precies wat ik zocht!

De Modus hand gel is precies wat ik zocht! Ik heb (sorry) een literfles ergens anders besteld maar dit stonk zo verschrikkelijk dat ik het door de wc heb gespoeld. De desinfect werkt prima voor de keuken, deurklinken, toilet en badkamer. Na het schoonmaken inspuiten en laten opdrogen. Super makkelijk.

geweldig

Mijn bestelling was superssnel verwerkt, door de drukte was mijn pakket verdwenen bij postnl. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen met mijn klacht en nog de zelfde dag was het probleem opgelost en had ik de volgende dag mijn producten binnen. Mijn bestelde producten zijn van hoge kwaliteit, en ook eens voor een zeer redelijke prijs. Bij andere groothandels in schoonmaakproducten krij je nooit zo mooie prijs voor je artikelen. Ik raad schoonmaak bedrijven aan hier bij deze site de producten voortaan t kopen. Groeten, Robert Coret

Supersnelle levering!

Niet alleen concurrerend in prijs maar ook in snelheid van leveren.

Werkt perfect voor alle aanslag in wastafel en toilet

Snelle levering en fijne producten

Was op zoek naar kwalitatief goede schoonmaakartikelen en kwam uit op Thuisschoonmaken.nl. Levering was supersnel in huis. Had een wisserpakket besteld en wat aanvullende producten. Artikelen zijn conform beschrijving en superfijn om mee te werken.

Duidelijke website met goede productomschrijving en foto's. Bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Er zat ook een handleiding bij. Ik ben blij met de aanschaf van het Greenspeed Sprenkler Dweilsysteem en de glasdoek. Zeer goede kwaliteit. Top!

Prima en snel geleverd

Prima levering, fijn product.

Zelf iets fout besteld , geen probleem word opgelost.

Producten netjes verpakt en snel binnen.

Duurde lang voor dat de spullen binnen kwamen

Het duurde lang en ik moest zelf contact opnemen wanneer het kwam. als de spullen langer op zich laten wachten. Geef dan een bericht zodat ik weet hoe de stand er voor staat.

Geweldig product

Ik ben heel erg tevreden en heb het product bij verschillende mensen aanbevolen

Goed materiaal

De schoonmaakproducten doen wat je wilt.

Snel een goede nieuwe stofzuiger!

We hebben een nieuwe stofzuiger gekocht, die kwam heel snel en voldoet vooralsnog prima. Fijn dat dat rond de Kerstdagen zo snel geregeld kon worden.

Alles dik oke , dikke 10 !!!

Producten besteld , na 2 dagen had ik alles in België. Top!!

Ik ben zo tevreden met mijn aankoop in augustus 2020 (reflex mopsysteem) dat ik er nu voor mijn beide dochters ook elk 1 cadeau gedaan heb.

Ik was zeer sceptisch maar ik moet mijn mening 100% bijdraaien. Fantastisch dweilsysteem. Enige waar ik aan moet wennen is alleen dweilen met water. Maar de vloer is schoon en in ben veel sneller klaar dan met de ouderwetse systemen. Kortom tijdsbesparing en meer tijd voor andere zaken dan alleen mijn huishouden.

Goed spul en snel geleverd

Vorige bestelling uit geprobeerd goed spul werkt uitstekend ik heb weer het zelfde besteld met wat extra's

Duidelijke website

Makkelijk bestellen en een snelle levering.

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: