Nette levering en voldoet aan de verwachting

Nette levering, alles is naar verwachting en ruime keuze. Zeker een aanrader.

zeer fijn spul

werk er graag mee.

Goede ervaring met jullie

Alles snel, netjes gegaan En ik raad deze product aan Zeer tevreden over alles Dank jullie wel en succes verder met alles MVG Lisa

Prettig telefonisch geholpen en een geweldige service.

Nog niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen !!!!

Professionele producten en advies voor de thuisschoonmaker

Een zeer goed advies gekregen welke producten ik moet aanschaffen en gebruiken om mijn keramische tegelvloer weer netjes te krijgen. De tegelvloer is nog mooier geworden dan toen deze pas was gelegd. Mijn advies is dan ook om direct na het leggen van een keramische tegelvloer de producten van Thuis Schoonmaken te gebruiken.

Professioneller Kontakt, schnelle Lieferung und wirkungsvolle Ware.

Professioneller Kontakt, schnelle Lieferung und wirkungsvolle Ware.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heb het product nog steeds niet ontvangen!!!

Heb het bestelde product nog steeds niet ontvangen. Al 2x een melding gehad dat mijn bestelling ‘onderweg’ is. Waar naar toe weet ik niet, maar niet naar mijn huisadres.

Snelle en vlotte service

Over de service: top service Het gebruik van apparaat kunnen we nog geen mening geven omdat we dit nog niet gebruikt hebben

Snelle levering en super producten

De microvezel doeken en het dweil systeem zijn super professionele producten.

Keurig, klantgericht

Bij mijn opmerking over de inhoud van de bestelling, ben ik gebeld en is mij alles rustig toegelicht. Vervolgens keurig nagezonden. Complimenten zijn verdient

Ja goed hoor

Goed geregeld.

Snelle levering.

Super snelle levering!

Snelle levering, goede prijs

Prima advies

Prima advies gehad voor diverse artikelen.

Goed spul

Goed spul werkt goed voor het verwijderen van daum print op kunstof potjes

Het aangekochte product is perfect om mee te werken.

Een toestel waar ik langer naar zocht, en nu heb het juiste gevonden, het geeft en zeer goed resultaat.

Een aanrader waard.

Snelle levering, goed verpakt. En altijd prettig om meer informatie te ontvangen met een folder of boekje wat er bij zat. Ga zo door.

Gewoon goed en lag klaar volgens afspraak. Goed geregeld

Goed product voor een juiste prijs.

Vlug geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Slecht

Slecht services , Ik heb 10 dag geleden Bestelling tot nu ik heb niek gekregen ,

Geweldig mooi product en geholpen door charmante kale man

Keurig verpakt, mooi product!

Snel alles binnen super geregeld

Binnen 2 dagen de bestelling binnen en daarnaast is de set "Ramen Wassen" fantatisch. Veel beter dan een trekker van een grootgrutter. Dit hadden we veel eerder moeten doen!

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: