Zeer stipte en correcte levering van het bestelde artikel .

Zeer betrouwbaar bedrijf , een aanrader .

Snel en netjes geleverd

Zeer tevreden! De bestelling werd zeer snel en netjes geleverd. Een fijne en betrouwbare online winkel!

Snel en netjes geleverd. Uitstekende raamwissers, zeer blij mee

Keurig geleverd.

Prima geleverd, goede kwaliteit.

Telefonisch goed geholpen bij vraag en product netjes verstuurd

Snelle verzending

Werkt goed

Tevreden

goed geholpen

binnen 24 uur antwoord op mijn vraag; bestelling binnen 24 uur; alles goed ontvangen; goede kwaliteit. Dus prima service, ik kom zeker terug!

Fijn product

Op tijd geleverd

Goed product. Snelle levering

Topper

Weinig van nodig. Hardnekkige aanslag op doucheruit kreeg ik er met speciale microvezeldoek niet mee weg. Het is eigenlijk voor iedere dag bedoeld en dan geen hardnekkige aanslag.

praktische producten (Greenspeed), snelle levering

Vlakmopplaat is super makkelijk te koppelen aan telescoopsteel en dat zelfde geldt voor het koppelen aan de reservoirsteel. De dweilen cq moppen zijn eveneens super eenvoudig te verwisselen en makkelijk te reinigen in de wasmachine (blijven goed).

Snelle levering ,goed produkt

Super bescherming voor onder de stoelen en mijn vloer. Alleen afwachten hoe lang deze goedblijven.

Oké

Ga zo door

Snelle levering. Goed product!

Matig, het gaat om een tegelvloer, op de fles staat voor linoleum en laminaat, ook geen verbetering

Matig, het gaat om een tegelvloer die niet-Joden schoon meer te krijgen is met jullie product is dat maar weinig verbeterd. Het viel mij op dat op de fles staat dat het voor linoleum en laminaatvloeren is. Misschien toch het verkeerde product gekregen. Bovendien ook nog eens erg duur!

Hallo snelle levering en werkt goed

geheel volgens de afspraken

Correcte producten en keurige levering

Net als bij de vorige bestelling verliep alles correct op één punt na. Ik deed een aankoop om in aanmerking te komen voor een gratis verzending (boven bepaald bedrag) maar toen ik de betaling moest doen (en niet meer terug kon in de procedure!) werd vooralsnog een verzendkost aangerekend... omdat ik vanuit België bestelde. Dat vind ik niet correct omdat het anders aangekondigd werd. Nergens is er vermeld dat je vanuit het buitenland (BelgIê) toch de verzendkosten moet betalen in deze situatie! Jammer!

Snelle levering, goede producten!

Snelle levering, goede producten

Uitstekend geholpen

Alles is netjes en keurig op tijd geleverd. Na ontvangst zag ik dat er per ongeluk wat fout was besteld, dit werd meteen opgelost na gratis omruilen van het product.

SUPER BEDRIJF

Snelle levering, vriendelijk gesprek aan de telefoon, goede informatie, kortweg:topfirma, doe zo verder, nog een fijne namiddag, gr Eric

Super!!

Prima opvolging bestelling... Snelle verzending !!

Wat ze beloven komen ze na

Zoals hierboven omschreven

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: