Goede service, prima product

Door een storing met WiFi 2 maal betaald, even bellen en direct geregeld. Bellen ook meteen terug!! Greenspeed dweilsysteem ideaal en wordt echt schoon, getest met witte dweil erna. Microvezelset voor ramen ook zeer tevreden. Droogdoek maar 1 maal “vegen” anders krijg je strepen of vlekken. Tip!

Goede kwaliteit van de producten. Snelle levering. Top

nog even wnnen

Na 30 jaar veranderd van wisser, even wennen als die ook 30 jaar meegaat ben ik er niet meer. haha

Vlotte levering, duidelijke website Netjes verpakt

Verwacht goede weking, Top product

De levering was zeer vlug en correct. De werking heb ik nog niet kunnen controleren , wacht op het goede droge weer moment om het te gebruiken.

Service en klantgerichtheid zijn perfect!

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Betaalbaar voor particulieren. Snelle levering. Ruime keus.

snelle levering en prima producten

Voor mijn natuurstenen vloer gebruik ik niets anders dan de producten van Moeller. Makkelijk te verkrijgen bij ThuisSchoonmaken.

Perfect geregeld

Perfect geregeld

Super goede service

Top service en bereikbaarheid. Niets dan lof

super service

mijn pakketje duurde erg lang. na mail werd ik gebeld met uitleg en oplossing. top service en pakketje is er inmiddels.

schoonmaterialen

ik ben heel tevreden van alle materialen wat heb ik gekocht ,hebt een goede kwaliteit

top

geen enkel probleem . goei materiaal

Super goede service

top,goed,goede service

Goede schoonmaak artikelen

Helaas is de steel van mijn vorige dweilsysteem gaan oxideren. Daarom heb ik een nieuw systeem moeten kopen.

Geen gebruiksaanwijzing hoe pompje te activeren

Het pompje bij toeval aan de praat gekregen maar weet niet waarom het op een gegeven moment wel lukte

Overzichtelijke en goede website. Snelle levering. Goede zaak

Sneller dan verwacht

assortiment

Gevonden wat wij in België niet kunnen krijgen

Top aanrader aanwinst voor je huis voor iedereen

Maakt schoonmaken leuk en makkelijk

De sprayflacon met de term double action kwam bij mij over,dat ik een super schoonmaak middel zou krijgen.Mijn verbazing was dan ook groot dat het alleen maar betekende dat de flacon dubbel spray. Het is denk ik beter om te vermelden dat het om de functie gaat en niet om een schoonmaak middel. Over de rest ben ik tevreden.

Zoals ik had verwacht ,verliep alles zeer vlot .Dank u

Prima producten met uitstekende service

De bestelling leek niet helemaal goed te gaan. Onmiddellijk werd besloten een tweede zending te gaan sturen. Dat bleek gelukkig niet nodig, want het eerste pakketje werd gewoon bezorgd.

Zeer netjes verzorgt. Alles conform afspraken.

Website is makkelijk te bedienen. Spullen worden volgens afspraak geleverd.

tevreden

tevreden

Snel en goede kwaliteit

Snel Geleverd en goede kwaliteit spullen

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: