Snelle aflevering zonder problemen

Na de bestelling was de volgende dag al aflevering. Goed geregeld.

prima product maar wel duur

vervelen van die beoordelingen achteraf duurt maar even maar wel ergernis omdat de link niet goed werkt

Snelle levering en duidelijke site

Glasdoek

Heel goed en streeploos

Vlot en netjes afgeleverd.

Heel duidelijke info op de site. Voorlopig kan ik er mee vooruit, maar daarna kom ik terug!

Heel goed poetsmiddel,ik gebruik het veel.

Verrassend en snel

Kort en zakelijk in de bestelling en daarna geweldig snel in de afwikkeling. Top hoor

prima product

fijn product, netjes verpakt geleverd. 1 dagje later dan beloofd maar dan was het er ook.

Handig en makkelijk

Supermakkelijk en handig in gebruik! Dweilen is nu (bijna) zelfs leuk! 😊😃. Ik ben er heel blij mee.

Prima product en snelle levering

Wat ik besteld heb is super

Prima webwinkel

Snelle correcte levering

een goed product

precies wat ik nodig had alles was heel goed ingepakt en snel geleverd

Snel geleverd en product doet wat het moet doen. Dus uitstekend!

Snel geleverd en product doet wat het moet doen. Dus uitstekend!

Goede en snelle service!

Bestelde producten werden snel en in goede staat afgeleverd.

Goede snelle levering

snelle levering zoals besteld

Het is een heel goed middel!

Het werkt gelijk!

Gewoon goed

Gewoon goed

Snelle levering en prima product

Snel en correct afgeleverd Goed product doet wat het moet doen

Prima service en snelle levering

Top service! Super snel, super vriendelijk!

Foutief product besteld en binnen no time geruild zonder problemen.

ik vind een heel goed schoonmaak middel.

mijn vloerbedekking van 13 jaar oud is mooi schoon.

Heel goed schoonmaakmiddel basis R vloerreiniger

Na vele jaren van ellende omdat de vloer niet schoon te krijgen was hebben we basisregister R gevonden op internet. We hebben de vloer er mee schoon gemaakt en het resultaat is verbluffend. Prachtig schone vloer. Wij hebben een mosa vloer keramisch en ze zijn van mosa al meerdere keren geweest om schoon te maken. Maar eigenlijk zonder echt succes. De basis R reiniger is een machtig middel om de vloer schoon te maken en met de juiste middelen zo gebeurd. Echt geweldig

Snel en duidelijk

Goed overzicht op website, snelle levering en precies wat ik van het product verwachte.

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: