Onverstelbaar snel geleverd naar Z-Frankrijk.

Onvoorstelbaar snel geleverd naar Z-Frankrijk

De ervaring is prima

Ik ben lij dat ik jullie gevonden heb, want als zeer slechtziende heb ik een hekel aan vallen, dat heb ik voor de voorlaatste keer gedaan op 01-01-2019 om 0.4.30 uur en toen ging ik naar het Ikazia ziekenhuis en toen had ik nog maar een polsslag van 20 tellen per minuut, dus u ziet vallen is voor mij niks en ik ben zeer blij dat ik dat spul voor de onkruid, van jullie heb. Als er weer een nieuw boekje uitkomt van de reclame, dan graag.

Top service!

Snelle levering en uitstekende service.

Geweldig product, eindelijk schone vloertegels zonder waas en vlek.

Snelle levering. Product is voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en stappenplan.

Gezocht naar een product via Google en thuisschoonmaken.nl kwam als eerst op. Bestelling gedaan en de volgende dag al in huis.

Super produkt

Super produkt !!!

Ruim assortiment en goede service

Voor herhaling vatbaar bij volgende aankoop

Firma doet wat haar plicht als ondernemer is

Tevreden over het middel Glyfosaat3,

ik ben tevrede over R95 werkt priema

wonder spul werkt goed

Goede kwaliteit en snelle levering.

Inmiddels heb ik diverse microvezeldoeken en vind schoonmaken met de spuitfles en de juiste doek een makkie. Ik hoef met mijn atrose vingers geen doeken meer uit te wringen en toch wordt alles super schoon. Ik ben er blij mee.

Goede producten.

Goede producten tegen een redelijke prijs.

Wij hebben altijd een voorraadje van de vloerzeep in huis. Werkt prima.

Snelle levering. Ben zeer tevreden . Ramen wassen .........streeploos.

snelle bezorging

ok

Alles naar wens verlopen qua bestellen en produkt

Prima service en levering. Product voldoet aan de eisen. Makkelijk aan te brengen.

Bijzonder goed product. Doet wat het moet doen : schoonmaken.

Correcte levering.

Goed product, redelijke prijs, langzame levering.

Maandag bestelling, donderdag aflevering is niet meer van deze tijd voor een product op voorraad.

Prima makkelijk en snel geleverd Jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat. Maar heb de hoeveelheid van de menging op internet gevonden.

Pluspunten

Goede prijs en kwaliteit producten Alles op tijd geleverd. Plek om vaker huishoudelijke producten voor schoonmaak te bestellen.

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: