1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

correcte aflevering

zie onder product afname hieronder

Pluspunten

Correcte prijs + levering volgens afspraak

Pluspunten

keurig op tijd goed ingepakt

iets uitgebreider boekje met älle greensped producten

Pluspunten

Na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van orderontvangst gereedmaken en verzenden.

Pluspunten

Pluspunten

snelle en correcte verwerking order

Pluspunten

Duidelijke presentatie, goede prijs, goede aanbieding

Dinsdag besteld en via chat aangegeven dat de goederen vrijdag geleverd moeten worden. Echter deze werden pas zaterdag geleverd. Tussen bestellen en leveren geen bevestiging van leverdatum. Vrijdag avond track& trace ontvangen.

Pluspunten

Zeer snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs. Na telefonisch contact op mijn verzoek direct (besteld aantal wijzigen) actie ondernomen door eigenaar en alles correct en snel geregeld.

Pluspunten

Snelle levertijd en mogelijkheid om af te halen

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

goed kwaliteit producten. Goede service.

Video klip maken voor gewone huishouders zonder kennis: hoe maak ik mijn raam schoon in 10 minuten. Met de tips en trucs van professionals.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik wilde verzending naar ophaalpunt. Op de site wordt aangegeven dat boven de € 99,-- geen verzendkosten worden berekend, maar bij het invullen van deze optie werden toch verzendkosten in rekening gebracht. Toen maar gekozen voor een andere optie

Pluspunten

ben zeer tevreden, geleverd wat ik besteld had en netjes op tijd.

Pluspunten

Prima. Snelle levering

Zou niet weten

Pluspunten

Prima klantenservice, vriendelijk, snelle en correcte levering, goede producten. Hoe lang de microvezeldoeken en -moppen meegaan moet nog blijken.

De drempel voor verzendkostenvrije levering is veel te hoog. Het zou fijn zijn als die verlaagt word naar 25 of 50 Euro.

Pluspunten

Perfecte service ook bij onverhoopt defect product.

Rijksweg 67

5391 LJ Nuland

Over ThuisSchoonmaken.nl

Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat. U vindt bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen van topmerken als; Greenspeed en Unger. Maar ook zijn we consumenten dealer van o.a. Cleanfix, Wiro, Sop, Toolflex, Eurom en Tana. Bent u op zoek naar een specifiek schoonmaakmiddel of tips om uw schoonmaakklus te klaren? Neem dan gerust contact met ons op via: