Supersnelle levering de volgende dag

Had niet gedacht dat in deze drukke tijd van extra pakjes voor Sint en kerst de ventielen al de volgende dag zouden worden geleverd.

Goed advies en service

Zeer goede ervaring

De levering was prima. Duidelijke instructie en makkelijk te installeren. De prijs was ook gunstig. Al met al ben ik heel tevreden.

Oneerlijke webshop

"vandaag bestellen morgen geleverd" geven ze aan. Mijn eerste bestelling was na 2 weken geleverd Mijn tweede bestelling na een week. Op zich is dat geen ramp, maar zet dan geen onzin op je website. De bestellingen waren goed ingepakt maar toch een krasje op één ventilatiemond en van een andere stond de schroef niet meer recht. Nadien krijg je een beoordelings mail. Enkel als je "ja, tevreden" klikt kom je hier terecht voor een berichtje. Als je ontevreden klikt, dan leiden ze je naar een dood eind. Dus, ze bezeiken je 2x waar je bijstaat, en je krijgt stukken die niet meer in orde zijn.

Snelle levering en correcte afhandeling, prima bedrijf !

Snelle levering en correcte afhandeling, prima bedrijf !

Snelle levering , geen verwerking op zondag

Snelle levering , geen verwerking op zondag Bijzonder goed verpakt

100% tevreden.

Website werkt snel en efficiënt. Duidelijke beschrijving producten. Scherpe prijzen en snelle levering.

Ruime keus, goede prijs

Groot assortiment voor een goede prijs. Overzichtelijke site. Bezorgd volgens afspraak. Volgende aankoop doe ik hier weer.

netjes en op tijd afgeleverd

netjes en op tijd afgeleverd. artikel ziet er uit als op plaatje en omschrijving. handleiding voor montage erg beperkt

Mooie prijs en snel geleverd

De goedkoopste die ik kon vinden en al de volgende dag geleverd.

Netjes, snel en betrouwbaar en fris en vriendelijk, volgende keer weer

Ik vondt een klein productie foutje in de nieuw geleverde ventilatie unit, duidelijk buiten de schuld van ventilatieland om. Dit hebben ze heel netjes en correct afgehandeld. Hier kun je gerust bestellen.

hadden wat ik nodig had voor een redelijke prijs en snel in huis

Helemaal goed

Goede prijs prestatie!

En keurig op tijd

Probleemloos artikel ontvangen

Goede aanbieding, snel geleverd en direct gemonteerd.

Super.

De goede filters, snel in huis .Prima.

Super goed!

Goed, correct afgehandeld.

Prima service.

Goed produkt, snelle levering.

goed geholpen

Fijne service

Prima en en duidelijke webshop.

Snelle levering top

Vragen, meedenken naar een oplossing, prima. Tip, wanneer meerdere mensen uit een bedrijf mail contact hebben, beantwoord dan naar de mailbox die de vragen stelt.

Top bedrijf

Snel geleverd. Retour materialen zijn supersnel afgehandeld en terug betaald. Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Helemaal top. Snel verzonden.

Niks op aan te merken.

Perfecte service

Toppers

goede informatie

Als je alles zelf wil doen, ontbreekt het wel eens aan kennis. In dit geval over mechanische ventilatie C. En de betreffende info is niet altijd éénduidig op internet te vinden . Medewerkers van Ventilatieland konden mijn kennis hiaten goed opvullen. Waarvoor dank. Levertijd wel met een weekje rekening houden.

Superrr

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]