Goed product

Zeer goede ventilatie buizen 150mm en hulpstukken en snelle en goed advies En netjes verpakt en afgeleverd Ook een goede prijs kwaliteit verhouding Dus dik tevreden Met dank

uitstekende klantenservice

Een zeer betrouwbaar bedrijf met eerlijke prijzen en een uitstekende klantenservice. Kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!

Prima website en snel geleverd

Prima geregeld

Snelle levering van een mooi product

Ik kon bij Ventilatie mijn keuze na lang zoeken maken. Ik kreeg een mooi product geleverd hetgeen aan de verwachtingen voldeed.

Zeer mooie en goede artikelen.

Vlotte verzending, artikelen prima. Verkeerde bezorgdienst deze niet te tracken en heeft bestelling bij de voordeur gedumpt.

Netjes alles geleverd gekregen En een nette prijs

Alles duidelijk en goed verlopen!

Duidelijke informatie wanneer en hoe en door welk bedrijf het product geleverd werd. Was goed verpakt. Het bestelde product (airco omkasting) ziet er goed uit, mooi formaat!

slechte klantenservice

bij mijn bestelling per ongeluk leveren ingevult terwijl ik de bestelling op wilde halen. Aangezien ik niet thuis ben om de bestelling in ontvangst te nemen, heb ik direct contact gezocht om dit te veranderen. binnen 10 minuten na bestellen blijkt niet mogelijk Het is zeer teleurstellend dat er niet meegedacht word om dit op te lossen.

Netjes en snel geleverd

Goede webshop

Goede webshop, heldere beschrijving bij de producten met mogelijkheid om diverse handelingen reeds te downloaden, nette prijzen en snelle verzending.

Goed en mooi product Doet wat hij moet doen makkelijk aan te sluiten

Goedkoop en snel geleverd

Goedkoop en snel geleverd

Goede materialen en snelle levering, houden aan afspraak levering.

mooi overzicht

je goed kiezen voor wat je nodig hebt, duidelijk en overzichtelijk!

Goede service en Top Product

Om 1 uur middags besteld kon het om 3 uur al ophalen in het magazijn in Eindhoven

Vlotte bezorging

….

Perfect advies, soepele bestelling, keurige levering

Had een redelijk idee van wat ik nodig had, maar toch even voor advies gebeld: soepel en duidelijk. Alles zat toen in de winkelwagen, besteld en betaald. Alle materialen werden netjes bezorgd (de spirobuis kan aan de uiteinden misschien iets beter worden beschermd, was nu wat beschadigd). Echt zeer tevreden!

Duidelijke omschrijving van de producten.

Na enige twijfel mijnerzijds, heel goed telefonisch geholpen door een medewerker.

Een hebben dingetje

Mooi werk geleverd voor waterleiding wastafel

Snelle levering goed product!

als afgesproken

Product was als afgesproken. Kreeg ook voldoende bericht van de vertraging. Bezorging door DPD is zoals altijd ondermaats. Leveren nooit aan huis. Kwaliteit van het product is prima.

Prima levering

Apparatuur werkt naar behoren

Gewoon goede service en een goed product !

Prima !

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]