Beste Gerrit, Bedankt voor uw bericht. Op de website hebben wij de voorwaarde voor 16:30 besteld morgen in huis. Dit geven wij ook bij de producten op voorraad aan. Daarom ben ik benieuwd waar u deze informatie heeft gezien? Ik heb uw order er even bij gepakt en zie dat deze later naar u is verzonden dan dat wij aangeven op de website. Hiervoor mijn oprechte excuses. Hiervoor hebben wij u ook een bericht gestuurd dat de aangegeven levertijd niet haalbaar is. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak hierdoor. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi de Nobel
Beste Marcel, Bedankt voor uw beoordeling. Ik zie dat wij met elkaar via de mail contact hebben gehad. U heeft ons gevraagd of het mogelijk is om op locatie een bestelling om te komen ruilen. In verband met corona en om dit administratief goed te regelen vragen wij dan altijd deze online retour te melden. Dit heb ik u via de e-mail ook aan u gevraagd en gevraagd aan mij terug te koppelen zodra dit is gelukt. Dan kan ik in het systeem de ruiling ingang zetten, de terugbetaling verwerken omdat het gewenste product goedkoper is en ervoor zorgen dat het klaarligt bij het omruilen. U heeft mij dit laten weten en ik heb dit voor u verwerkt. Wij zijn een online webshop, normaliter sturen klanten producten aan ons retour en verwerken wij dit pas als wij het product retour hebben ontvangen. Ik begrijp dat dit meer acties van u vraagt, helaas is dit wel nodig om dit zo goed en veilig mogelijk voor u te regelen. Omdat wij ons afhaalmagazijn graag willen openstellen voor het afgeven of ruilen van een retour orders, vragen wij in verband met de huidige maatregelen wel extra stappen te volgen. Mijn excuses voor het ongemak hierdoor. Met vriendelijke groet, Namens het Ventilatieland klantenservice team, Demi de Nobel
Ventilatieland, de grootste en ventilatiewebshop van Nederland en België. Ventilatie is onze passie Met ruim 20 jaar ervaring in de ventilatie branche zijn wij een betrouwbare leverancier voor u als consument, maar leveren wij ook al jaren aan professionals. Dagelijks werken wij met al onze medewerkers om u van dienst te zijn en de ervaring te bieden die u wenst. Van tevreden klanten worden wij blij, maar van een uitdaging enthousiast! Service is ons uitgangspunt! Om iedere klant zo goed mogelijk te helpen staat er een team van ventilatie specialisten om net dat stapje extra advies aan u te geven. Heeft u nu al vragen? Bel ons op (+31) 040 249 19 00.