Filtre

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd en bijna nergens goedkoper

Ok

Alles goed

Nette en snelle levering

Na bestelling online snel en netjes geleverd.

Weinig geluid

Zoals beloofd, vrijwel weinig gluid en makkelijk met afstandsbediening te bedienen.

Goed product

Goed en helder in communicatie

Helemaal top

BuisVentilator voor de badkamer gekocht. Zeer makkelijk te monteren en werkt perfect. Met de handige meegeleverde manchetten is de ventilator in een handomdraai gemonteerd.

Telefonisch contact gehad met Lisa. Deze jonge dame heeft mij super advies gegeven.

Makelijk bestellen snel geleverd

Snel en juiste spullen geleverd.

Goed product, snelle levering

Deskundig geholpen scherp geprijsd

Ventilatie systeem gekocht Eerst telefonisch contact gehad, maar moest mijn vragen stellen via de mail, inclusief foto’s. Daarna deskundig geholpen en zelf systeem gemonteerd op bestaande kanalen. Nieuw ventilatie systeem is super stil en krachtig in vergelijking met de oude, erg blij mee.

Zakelijk, snel en betrouwbaar.

Alles wat ik bestel is zoals vermeld op de website voorradig. Levering is snel en op tijd. Zoals je mag verwachten van een professionele organisatie.

Onmogelijk te verbeteren

Goede prijs, snel geleverd en informatie tijdens het leveringsproces. Website volkomen duidelijk.

Uitmuntend

Het pakketje werd heel mooi en snel bezorgd daar was ik heel blij mee dan kon ik de klus snel afmaken . En het werkte prima alleen wat draden aanpassen i.v.m perilex stekker, de draden in de wand zaten anders dan de stekker . Voor mij geen probleem.

Binnen een dag in huis

Top spul, besteld binnen een dag in huis. Makkelijk op te hangen. Heel blij mee.

Kwaliteit en goede service

Prima keuze, snelle en correcte levering

Ik had wat speciale ventilatie kanalen nodig. Kon alles makkelijk en snel vinden. Ook prima en snel geleverd. Niks mis mee!

Goede snelle service!

Goede producten en snel in huis! Super!

Maandag ging onze mechanische afzuigbox kapot. Dinsdag besteld bij ventilatieland. Donderdag geleverd en draait het weer thuis. Top. Bedankt.

Zeer goede service

Een paar vragen over een bepaald product, deze werden netjes bij de fabrikant neergelegd en tijdig gecommitteerd.

Makkelijk kiezen, snel leveren

Veel keus, uitleg en voorraden. Snel geleverd. Prijs ok.

Levertijd was lang (aantal weken), maar via andere websites duurde het nog langer. Telefonisch contact gehad voor advies. Vriendelijk en goed geholpen. Apparaatje werkt fijn! Zeer tevreden.

Goede services

Website is duidelijk, bestellen ging gemakkelijk. Alles als verwachting geleverd, goed en professionele informatie. Het zou fijn zijn als de bezorger vooraf even belt zodat de klant niet hoeft te wachten en de bezorger het pakketje niet voor de deur hoeft te laten staan ​​om het avontuur van het verdwalen aan te gaan. Soms wordt het gedaan, maar waarom niet altijd? Een klein pakket kan belangrijker zijn dan een grote bestelling. Dit is een suggestie die ons allemaal zou helpen, zowel de handelaar als de klant. Voor de rest is de service top.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ