Filtre

snelle leveringen

al veel besteld

Komen afspraken na

Filters voor de WTW besteld. Volgende dag een mail met de levertijd. Precies op die datum geleverd.

Duidelijke communicatie en correcte levering

Duidelijke communicatie en correcte levering

Goede en snelle dienstverlening

Ik had de afstandsbediening niet gesteld waardoor het ventilatiesysteem niet draaide zoals het moest. Dankzij de goede en snelle service van de medewerkers werd het probleem snel ontdekt.

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

top

niet snel geregeld helle maand of zo moeten wachten op betselling

perfeckt

Super mooie service en goede kwaliteit

Super snelle levering

Goede voorraad met een duidelijke omschrijving en uitleg. Juiste schakelaar snel in huis en geïnstalleerd.

Vlotte levering, product goed verpakt.

snelle goede service

Product informatie: snel en goed geïnformeerd. Direct geleverd.

Goede bediening

We hebben een afstandsbediening besteld. Door algemene chips tekort zal deze pas 2 maanden later geleverd kunnen worden. Toen de levering op afgesproken datum is niet aangekomen hebben we opnieuw contact opgenomen. We kregen te horen dat dit nog een extra maand duurt. De bestelling was op de tweede leveringsdatum keurig bezorgd (met aankondiging via mail) . We zijn tevreden met het product. Het is jammer dat Ventilatieland niet zelf contact met ons zocht toen duidelijk werd dat zij onze bestelling niet op tijd kunnen leveren. Als zij dat gedaan hebben zou mijn beeld van Ventilatieland nog positiever zijn.

Goeie service

Goeie service.

Serieus

Na klachten over een valse start van een nieuwe bestelling heeft VL alles serieus opgepakt. Er zijn excuses gemaakt, de betrokken mederwerkers hebben alles gedaan om de bestelling z.s.m. op het afleveradres te krijgen en de suggesties voor verbetering zijn in overweging genomen. Hulde voor de inzet en aanpak, de toekomst leert wat het oplevert.

Goed geholpen met telefonische informatie.

Vriendelijk en goed geholpen aan de telefoon. De levertijd was erg lang, maar toen ik daar een mail over stuurde, kreeg ik snel antwoord.

Goede kwaliteit, snelle levering!

Besteld, volgende dag goed verpakt in huis

Voldoet aan de verwachting

Nvt

snelle service

Snelle levering en super ondersteuning bij levering

Goederen en diensten bestellen en leveren is niet meer zo speciaal, maar het echte onderscheid van de web winkels zit in de klantgerichtheid. Bij mijn levering was iets misgegaan (kan altijd gebeuren) maar ze deden niet moeilijk en corrigeerde de levering zonder problemen.

Te laat onzinnige info

Duss… te laat leveren, en dan ook nog twee (!!) e-mailtjes om te vragen naar mijn mening? Zorg er maar voor dat je betere informatie levert.

Snelle levering. Snelle installatie.

Binnen enkelen minuten geïnstalleerd, door filmpje heel makkelijk. We merkten al snel verbetering in de luchtkwaliteit. Prima apparaat.

Top kwaliteit

Prima sort eb prijs

Snelle en duidelijke antwoorden, correcte levering

Bestelling is correct en volgens afspraak uitgevoerd. Goede communicatie.

Snelle bezorging

Netjes in prima staat geleverd

Nadat ik de afstandsbediening had besteld werd deze een aantal dagen later netjes geleverd. Het enige commentaar dat ik kan leveren is dat het wat langer duurde dan verwacht. Volgens de site was hij op voorraad en toch werd hij pas een paar dagen later verstuurd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ