Filtre

geleverd wat besteld is.

Ze leverde wat besteld was. Gaven van te voren de leertijd aan, omdat het product niet meteen leverbaar was.

Werken prima

Alles in orde

Alles in orde

Perfect product

Product is perfect. Bestelling en bezorging helemaal naar wens. Kortom:top!

Goede afwikkeling

Het duurde wel enkele maanden voor ik de afstandsbediening van de van de centrale afzuigunit geleverd kreeg , maar dat was buiten jullie schuld. De uiteindelijke levering verliep soepel.

Duidelijke site, goede producten tegen een scherpe prijs

Website is duidelijk en beat veel info. Producten zijn prima.

Zeer snelle levering

Keuze is reuze en snelle levering

Keuze uit een uitgebreid assortiment, snelle levering en vriendelijke klantenservice. Ventilatie berekening laten maken om zelf een WTW installatie aan te leggen met duidelijk overzicht en benodigde lijst van materialen.

Goede voorwaarden en service

Veel keuze, prima prijs en snelle levering

Goed werk geleverd!

Monteur was aardig en kon goed uitleggen wat hij ging doen. Daarna netjes gemonteerd.

Wel prima

De spullen zijn uit eindelijk geleverd maar niet zoal beschreven staat op de site voor 16:30 besteld volgende dag in huis. Was drie dagen later in huis.

Snel en uitmuntend

Makkelijk te monteren en duidelijke video

Vlotter geleverd dan verwacht.

Snel en goed geholpen

Gewoon goed

Tot nu toe goed.

Product goed ontvangen, maar nog niet geïnstalleerd.

Snelle service met goede prijs

Duidelijke website, goede prijs en duidelijke omschrijvingen

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Duidelijk en overzichtelijke website

Correcte en snelle afhandeling

Zeer hulpvaardig

ventilatie gekocht met parilex stekker. Duidelijke uitleg dat de aansluiting van deze stekker bij elk ventilatie anders kan zijn.

Goede prijzen, snelle levering!

Prima assortiment, goede prijzen en na bestellen goede updates rondom de vervolgstappen qua levering etc.

Goede en duidelijke lever afspraken. Product is ook prima.

Helemaal super

Meer dan goed

Supersnel

Makkelijke sen voor iedereen logische site

Top quality products with reasonable prices and professional customer service

Productspecialisten mogen wel iets meer productkenis hebben

Ik heb een ventilatieunit besteld, ik kon op de site niet ontdekken dat er 2 versies waren 1 met Euro- en 1 met Perilexstekker. Ik krijg de unit thuis en ga bellen vertel dat er bij mij de oude is uitgevoerd met een Perilexstekker en die ik heb gekregen met een Eurostekker. Hoor ik alleen van de mogelijkheid een afstandsbediennig te kunnen bestellen om die met Eurostekker te laten werken. Later hoorde ik van een kennis dat dezelfde unit die ik nu heb hangen ook met Perilexstekker te bestellen is bij jullie. Ik was erg verbaast dat jullie productspecialist mij daar niet op heeft gewezen. Nu heb ik pngeveer € 65,00 meer uit gegeven als nodig was geweest. Met viendelijke groet, Ad van Wordragen

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ