Filtre

Duidelijke sites en snelle service

Goed aanbod een mooie prijzen

Goede prijzen

Goede prijzen, communicatie goed, snelle reactie op mail. Levertijd was alleen langer dan aangegeven, dat is wel lastig wanneer je op een bestelling zit te wachten

Betrokken

Snelle levering, Terug gebeld na informatie vraag. Netjes afgehandeld

Wel Tevreden maar communicatie kan beter

1e aankoop was het product niet oké. 2e aankoop was het product wel in orde. Na contact opnemen werd daar snel op geantwoord. Na het retour sturen geen melding dat het aangekomen was. Na zelf vragen of het binnen was kreeg ik wel te horen dat het binnen was gekomen. Kreeg later een mailtje en ik dacht er is een nieuwe werd opgestuurd blijkt dat terug storting van het geld te zijn. Ik dacht dat er een nieuwe geleverd werd. Dat was ook aangegeven om het om te ruilen. Na vragen moest ik weer opnieuw een bestelling moet plaatsen. Krijg dus geen goeie informatie ondermeer over het product wat niet goed was. (Bijvoorbeeld) Het klopt het product werkte niet naar behoren dus we hebben besloten een u een nieuwe te leveren. En de antwoorden van mail door verschillende collega’s vindt minder goed. Kan beter door 1 collega die retour melding oppakt dan weet de collega wat er speelt van begin tot einde melding.

Prima service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Ik had een kleine bestelling, deze was op voorraad en is dezelfde dag verzonden.

Eerste levering dus kan weinig ervaring delen

snel advies

Ik wist niet welke filters ik moest hebben. Via de chat kreeg ik heel snel antwoord. De volgende dag had ik ze in huis. Volgende keer bestel ik zeker weer hier.

Snelle levering en goed verpakt

Kwam bij toeval op deze site omdat ik een badkamerafzuiging zocht. Had trouwens nog niet van dit merk gehoort.

Snel geleverd tegen een goede prijs

Uitgebreide assortiment en alle artikelen tegen een scherpe prijs en daarbij snel en netjes verpakt geleverd.

Foute zending na enig mailverkeer toch uitstekend opgelost door alsnog de juiste zending te leveren.

Werkt perfect

Heldere website, snelle levering!

Goede website en een snelle levering!

De juiste website voor ventilatie materiaal

Simpel te bestellen Mooi breed assortiment Prijs in de juiste verhouding Voor vakman en particulier

Prima contact indien nodig

Zoals gezegd, snel en vakkundig hulp

Good catalogue and range of choice, good telephone service, delivery as expected

Goede ventilatoren, snelle levering

Snelle afhandeling

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goed advies en uitleg

Zocht een motorloze ventilatie mogelijkheid voor de warmtepomp ruimte, doorvoer geschiedt door buitenmuur, heb het prima product gevonden bij ventilatieland, inmiddels geïnstalleerd en het werkt prima en geeft geen geluiden naar buiten door, een mooie, goedkope en energieloze oplossing.

Goede service en snel geholpen

Klantenservice reageerde snel en kundig! Item was niet op voorraad en er werd snel een alternatief geboden.

Zeer behulpzaam bedrijf

Mijn bestelde artikelen waren niet meer op voorraad maar ik had ze wel snel nodig. Door te schuiven met de voorraden hebben ze mijn bestelde artikelen toch snel kunnen leveren. Top geregeld.

Mechanische ventilatie van Orcon

Installeren was zo gebeurt. Vochtsensor werkt uitstekend. Ook de Rf afstandsbediening is top. Kortom prima koop.

Netjes op tijd en perfect materiaal

Super snel

Snel en goede prijs

Heldere website duidelijke informatie

Het gebeurt niet vaak dat een website zo duidelijk is en zo veel informatie geeft, dat je een vrij technisch product kan bestellen zonder dat je hulp moet vragen. Goede prijs Keurig snel op tijd geleverd Goede bestel en transport informatie Een bedrijf wat ik aan beveel, allen omdat ik maar 1 ervaring heb kan ik nog geen 10 geven. Maar dat is deze bestelling wel. Rolf

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ