Filtre

Snelle levering en goede service

Wij hebben onze mechanische ventilator van Stork vervangen voor een nieuwe en stillere variant. Behuizing kon blijven zitten en enkel de motor is vervangen vanwege defecte lagers maakte de oude veel geluid. Paste perfect en had een duidelijke montage beschrijving enkel het opnieuw instellen en de draadloze timer en CO zender behoefte wat extra zoek werk op het internet maar verder dik tevreden.

Gewoon goed

Makkelijk bestelsysteem

Goede prijs, goede communicatie

Fijn

Fijne klantenservice die heel makkelijk bereikbaar is. Snel bezorgd. Erg tevreden.

Fijn bedrijf

Een hele pretige ervaring

prima firma

fijne duidelijke site om te bestellen en snel en prima geleverd.

Snelle verzending, goede prijs en kwaliteit, waar voor je geld en je word goed op de hoogte gehouden qua mail , zoals track en tracé , factuur en bevestiging van bestelling.

Snelle levering van kwalitatief goede producten

Een ruime keuze tussen verschillende ventilatie artikelen. De artikelen waren de volgende dag al in huis. Alle artikelen waren ook van goede kwaliteit en waren in prijs niet het duurste.

Heb ontvangen wat ik besteld heb.

Met de informatie op de website kon ik gericht een goede keus maken voor wat ik nodig had.

Aanrader !

Niks op aan te merken

Bestellen en de volgende dag in huis

Bestellen en de volgende dag in huis

Goede aftersale

Goede response na vragen over installatie.

Exact zoals omschreven

Ter vervanging zocht ik luchtventielen met klemhaken, lokaal gezocht maar niet gevonden. Uiteraard wel bij Ventilatieland! Nog even de RAL uitzoeken en de volgende dag al binnen. Alles voorradig en een top service!

Simpel snel en goed

Simpel snel en goed

En snelle levering en een goede prijs kwaliteit.

Prima producten en snelle levering.

Makelijke website overzichtelijk en scherpe prijzen.

Een goed produkt.

Een goed werkende afzuigsysteem voor thuisgebruik. Netjes afgewerkt Hoge afvoercapaciteit, instelbaar. Stil Laag verbruik

Prima en snelle service

Goed en hulpzaam

Heb het verkeerde besteld eigen schuld maar wordt netjes opgelost Krijg geld terug gestort zodat ik mu wel het goede kan bestellen

Alles goed geregeld

Eenvoudig te bestellen en mooi op tijd geleverd tegen een aantrekkelijke prijs.

Zeer veel keuze

Na verbouwing lang moeten zoeken vor de juiste maat tot ik bij Ventilatieland uitkwam. Goed geholpen door de klantenservice !

Teleurstellend

Op de website staat dat alles de dag erna geleverd wordt , in de praktijk blijkt iedere keer weer dat de levertijd weken tot maanden is. Dat is simpelweg misleiding. Ik heb de eerste bestelling opgehaald, de manier waarop ik daar behandeld werd is slecht. Ze spreken amper nederlands en je wordt afgesnauwd. Vreselijk.

Ventilatie heeft goede prijs of hij goed is weet ik niet moet nog installeren

helemaal goed

De ventilatorbox is goed verpakt en op tijd geleverd. Telefonisch ook prima bereikbaar voor eventuele vragen. Helemaal goed.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ